Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor de Jamboree 2019!

In 2017 organiseerden we voor het eerst de Tiny House Nederland Jamboree. Het was een groot succes: zo’n 4.000 à 5.000 bezoekers genoten van verschillende Tiny Houses, deden kennis op tijdens de workshops en lezingen en lieten zich informeren door de bedrijven op de informatiemarkt. Op 18 mei 2019 is er weer een Jamboree en bij de organisatie daarvan kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Programma Jamboree
De Jamboree heeft verschillende toffe onderdelen: een informatiemarkt met bedrijven die producten en diensten leveren op het gebied van Tiny Houses en tiny living, een terrein waar diverse Tiny Houses te bewonderen zijn en een lezingen- en workshopprogramma waar je kennis kunt op doen om jouw Tiny House-droom te verwezenlijken. Dit jaar is de Jamboree op het veelzijdige Zwitsalterrein in Apeldoorn.

Waar kun je bij helpen?
Zin om te helpen als vrijwilliger? Fijn! Wat je kunt doen:

  • organiseren informatiemarkt
  • regelen Tiny Houses
  • organiseren lezingen- en workshopprogramma
  • organiseren logistiek en aankleding terrein
  • benaderen mogelijke sponsoren
  • PR & Marketing
  • werven en begeleiden dagvrijwilligers

We willen graag per onderdeel een team van vrijwilligers samenstellen; zo werk je samen met andere enthousiaste vrijwilligers en kunnen jullie kennis uitwisselen en de taken verdelen.

Aanmelden als vrijwilliger
Draag jij de Tiny House beweging een warm hart toe en wil je graag helpen bij het tofste Tiny House evenement van Nederland? En heb je vanaf januari wat tijd over? Geef je dan op als vrijwilliger voor de Tiny House Nederland Jamboree 2019!

Stuur een e-mail naar jamboree@tinyhousenederland.nl en geef daarin aan wat je graag wilt doen en waarom juist dat onderdeel goed bij jou past. Ook voor vragen of meer informatie kun je mailen naar jamboree@tinyhousenederland.nl

We horen graag van je!

Deel uw mening