Naam:
Corné en Mirjam Looij
Huisdieren:
Geen
Bewoond sinds:
juni 2019
Woonplaats/locatie:
Ouddorp
Woonplaats tijdelijk of permanent:
Tijdelijk: we staan momenteel op een camping maar we zijn met de gemeente Goeree-Overflakkee in gesprek over een locatie waar we een tiny house community kunnen starten.


Ontworpen door:
Architect Peter Arts van Studio D8
Gebouwd door:
Timmerbedrijf Meijer uit Oude-Tonge
Afmetingen:
L1100xB300xH400 in cm
Gebruikte bouwmaterialen:
De planken aan de buitenkant zijn van gestoomd vurenhout en binnen is alles afgewerkt met underlayment.
Fundering:
Trailer van 11 bij 3 meter ontworpen en gebouwd door Trias in Apeldoorn.
Aansluitingen:
On grid: water – Off-grid: gas&elektra

Favoriete plekje in huis:
We zitten graag op de mosgroene bank, omdat deze zo lekker zit en we hier vandaan een prachtig uitzicht hebben. Als het lekker weer is, zetten we de harmonicadeur open waarmee je buiten naar binnen trekt. Nog een fijn plekje in huis vind ik (Mirjam) het extra kamertje waar ik heerlijk kan schrijven voor het grote raam of kan ontspannen op een poef met een plaid.
Wat maakt jouw Tiny House uniek:
Ons Tiny House is wat groter dan het gemiddelde Tiny House (ongeveer 40m2 incl. slaaploft) waardoor we net wat meer ruimte hebben. In de badkamer staat bijvoorbeeld een bad, in het extra kamertje een murphybed met opklapbureau zodat iemand kan blijven slapen en de keuken staat in een L-vorm zodat we samen kunnen koken. We zijn heel blij met de unieke vorm van ons huisje.
Wat wil je nog meer kwijt:
Meer informatie over ons Tiny House leven vind je @mirjamlooij Stuur me gerust een pb-tje voor vragen en opmerkingen. Momenteel werk ik aan het boek ‘Bewuster leven’ waarin ik verhalen deel over duurzaam en minimalistisch leven en natuurlijk over ons Tiny House. In dit filmpje zie je beelden van de bouw van ons Tiny House, de rit naar Ouddorp en het eindresultaat. youtu.be/LT_0IVbuxgM

<<terug naar de tiny database