Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

Groep vormen voor woonplek Nijmegen/Arnhem

Toevoeging 1/4 (geen grap): ik zit inmiddels zelf niet meer in de groep en het is niet meer mogelijk om via mij aan te sluiten.  Mocht je interesse hebben raad ik aan om via de Facebook groep Arnhem/Nijmegen contact te zoeken. Ik zal niet meer op dit topic reageren.


Zoek jij een plek om legaal duurzaam en Tiny te wonen in de regio Nijmegen/Arnhem? Dan zoeken wij jou!

Plan:
1. Een groepje verzamelen van 10 tot 12 mensen;
2. Inhoudelijke brainstorm over wat we willen en dit verwerken in een plan waarmee we naar gemeentes kunnen;
3. Gezamenlijk gemeentes benaderen.

Heb je interesse? Stuur dan via een privé bericht je 06 nummer, dan word je in onze appgroep toegevoegd. Dit zal, zeker in het begin, ons primaire communicatiemiddel zijn. Ons streven is om daarnaast eens per maand samen te komen en verdere taken/uitwerking onderling te verdelen.

Wie weet tot snel!

Goed initiatief, Leonie, veel succes! Mochten jullie straks als initiatiefgroep van start zijn gegaan, meld je dan vooral ook even aan via initiatiefgroepen [at] tinyhousenederland.nl Dat is het e-mailadres van de werkgroep Initiatiefgroepen van Tiny House Nederland en wij helpen graag! Vriendelijke groet, Natasja

Dank voor de tip, zullen we zeker doen!

Hallo Leonie,

wij hebben interesse om deel te nemen aan je groep. Visueel treffen is voor ons door onze huidige woonplaats in Berlijn lastig, maar wellicht dat het via chats of Skype ook mogelijk is te communiceren. Vanwege familie en vriendenbezoek zijn we ook meerdere malen per jaar in Nederland en dan kunnen we natuurlijk afspraken plannen om dingen te bespreken of te organiseren.

We zijn nieuw bij dit forum, dus weten nog niet goed hoe een privebericht met mobiel nummer naar je te versturen...

We hoor graag van je!

Groetjes Vincent en Duve

Hai Vincent,

Je mag me ook op Facebook toevoegen en dan een pb sturen, is dat een idee?

Groetjes!

Hallo Leone,

Ik ben ook geïnteresseerd.

Hoe kan ik een privébericht naar je sturen?

Groetjes ,

Anneke

Het is al gelukt zie ik!

Hoi Leonie,

Ik heb interesse, en heb een aantal vrienden die ook interesse hebben in gemeenschappelijk wonen (niet persé TH).

Het lukt me niet je een privébericht te sturen, Facebook heb ik niet. Heb je een mail adres waar ik je kan bereiken?

Groet,

Valentijn

Hai Valentijn,

Ik zit inmiddels zelf niet meer in de groep omdat ik een plekje heb gevonden in regio Den Bosch. Als je me je nummer mailt naar (*verwijderd*) stuur ik je verzoek door.

Groetjes!

Hoihoi!

Ook wij hebben interesse in deze omgeving en we hopen eind dit jaar tiny te kunnen gaan wonen. Is er al iets begonnen?/kunnen wij ons nog hierbij aansluiten?:)

Hai Wouter,

Als je me je telefoonnummer mailt (mailadres in de post boven de jouwe) dan zal ik je nog doorgeven aan de groep waar ik zelf inmiddels niet meer bij zit.

Groet,

Leonie

@lvdongen

Hallo Leonie,

Ik wil heel graag in een tiny house wonen, het liefst in de omgeving Arnhem-Nijmegen. Om meer informatie te krijgen en evt samenwerkingen aan te gaan, zou ik graag in contact komen met mensen van de Tiny House Initiatiefgroep Arnhem-Nijmegen en van gedachten wisselen over hun ervaringen. Ik heb gezien dat er een Facebook pagina is waar je je aan kan melden maar helaas heb ik geen Facebook. Als ik het goed heb begrepen zit jij inmiddels niet meer bij die groep, toch? Wie zitten er nog wel in die groep en hoe kan ik die mensen kan bereiken?

Groeten, Wiki.

@wouterhoven

Hallo Wouter,

Ben jij inmiddels aangesloten bij de Tiny House groep Arnhem-Nijmegen? Ik ben benieuwd hoe het met jullie plannen voor een tiny house staat.

Ik zou graag met je in contact komen.

Groeten, Wiki.