Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

Tiny house bouwers gezocht - omgeving Borger

Hallo!

Afgelopen tijd zijn wij, Robert en Ivy, erg bezig met het idee om een tiny house te gaan bouwen. Ik(robert) ben ontwerper en werk vooral thuis. Ivy is tattoo artiest. Onze grote motivatie om dit te gaan doen is het de vrijheid die het ons oplevert. We hopen met dit huis meer tijd over te houden aan de dingen die we leuk vinden. Bijvoorbeeld muziek maken! Financieel hopen we ook vrijer te worden.

We hebben al veel inspiratie opgedaan. We zijn nu in een fase waarin we willen orienteren en onderzoeken. Het lijkt ons mooi om woning op een trailer te bouwen. Qua ontwerp hebben we nog niet heel veel. Wellicht zijn er mensen die ontwerpen delen? We hebben al een plekje waar wij onze tiny woning kunnen plaatsen. Daar zijn we heel blij mee.

Het bouwen willen we erg graag samen met iemand gaan doen. Iemand die weet waar hij/zij het over heeft. Dit kan zijn iemand die al een tiny house heeft of een bedrijf. Dus bouw jij tiny houses of ken je iemand die dit kan. Laat het ons weten! Wij gaan de tiny house plaatsen in de buurt van Borger, drenthe. Zou voor ons beide handig zijn als het in de buurt hiervan is.

Gr Robert Ivy,

 

Hoi beiden,

 

Wij zouden ook zeer geinteresseerd zijn als jullie iets achterhalen. Wij wonen vlakbij in Wezup (Drenthe dus) en denken er ook aan om een Tiny house te plaatsen. Maar ja, waar haal je die vandaan he?

 

Groeten, Damaris & Bas.

Beste Robert & Ivy en Damaris & Bas

Lijkt het jullie leuk om via de mail even te brainstormen over een TH concept waar ik mee bezig ben omtrent een basic model TH die te upgraden is naar eigen wensen?

 

Gr Joon