Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

Tiny house-geïnteresseerden in Zutphen e.o.?

Dag iedereen,

Mijn vriendin en ik wonen in Zutphen en hebben serieuze plannen om een tiny house te ontwerpen en te bouwen. We hebben al een ruim jaar veel nagedacht en geschetst en zijn toe aan concretere stappen. We komen graag in contact met andere mensen die plannen hebben om in een tiny house te wonen, of dit mischien al doen. Het zou geweldig zijn om een lokaal netwerkje op poten te zetten waar we informatie en ervaringen kunnen uitwisselen. Of je op tiny house-gebied nou dezelfde plannen en drijfveren als ons hebt of juist hele andere, vinden we hierbij niet het belangrijkste: iedereen is welkom en samen zouden we elkaar kunnen helpen.

Zijn er anderen in (de buurt van) Zutphen die ook graag een lokaal netwerkje willen opzetten? Laat hier dan even een berichtje achter.

 

Een tijdje terug is op het oude forum trouwens een gelijksoortige oproep gedaan: https://www.tinyhousenederland.nl/forum/776-tiny-houses-in-zutphen. Ik heb gemaild naar het adres dat daar genoemd werd, maar nog niets van gehoord.

Ik heb ons nog niet voorgesteld in het voorsteltopic, dat doe ik binnenkort nog even, maar hier alvast even over onszelf: Wij zijn Levi (26) en Charlotte (25) en wonen samen in Zutphen (in een huurhuisje). Duurzaamheid en de ecologische crisis(sen) zijn voor ons een belangrijke drijfveer. Op privévlak doen we al erg ons best om onze voetafdruk binnen de perken te houden, maar we hebben beiden het gevoel dat we meer invloed zouden willen uitoefenen op hoe we wonen om onze voetafdruk echt te verminderen. Een ruim jaar terug zijn we op het idee gekomen dat we wel in een 'wagenhuis' zouden willen wonen. Dit willen we zo veel mogelijk zelf ontwerpen en bouwen. De ruimte om zelf op zoek te gaan naar duurzame woonoplossingen is daarbij voor ons het belangrijkst, maar ook de lagere woonlasten en het eenvoudigere wonen spreken ons heel erg aan. We zitten beiden op de grens van studeren en het werkende leven (ik werk sinds kort, Charlotte studeert nog) en zijn veel bezig met het invullen van ons leven op een manier zoals wij zelf belangrijk vinden. We willen daarbij ook niet in ideeën blijven hangen, maar écht aan de slag.

Levi (26) en Charlotte (25) uit Zutphen

Meer over tiny-houses in Zutphen;

https://www.tinyhousenederland.nl/forum-beta/topic/tiny-houses-in-zutphen/

Hoi Levi,

Je bericht is al van een tijdje geleden. Heb je nog steeds interesse? Lijkt me leuk om het hier eens samen over te hebben!

Hoi Wouter,

Ja, we willen nog steeds graag een lokaal netwerkje opzetten! 'klein huisje' (Bram) is ook een thread op het forum gestart (zie de link boven je post) en heeft onderhand al een groep geïnteresseerden gemaild om te kijken of we eens bijeen kunnen komen. Je kunt hem eens mailen hoe het hiermee staat, die mail was alweer van een paar weken terug.

 

 

Levi (26) en Charlotte (25) uit Zutphen

Woon je in Zutphen? Wat zijn je plannen? Als je dat de moeite waard vindt kunnen we ook eens apart afspreken. Je kunt op dit forum geen pm sturen zie ik, dan zo maar:

mijnvoornaam_mijnachternaam@hotmail.com

Levi (26) en Charlotte (25) uit Zutphen

Hoi! Wij zijn een gezin met 2 kindjes en hebben serieuze interesse in het wonen in een tiny house omgeving Zutphen. Misschien dat we wat voor elkaar kunnen betekenen.  Ik hoor graag van jullie!

Groetjes Hester