Forum kruimelpad - Je bent hier: ForumOpenbaar: AlgemeenTiny House Lisse
Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

Tiny House Lisse

Vanuit een participatie traject van de Gemeente Lisse is inmiddels een Tiny House project gestart. Het is de logische stap voor de gemeente om betaalbare woningen te realiseren en om bij te dragen aan gestelde duurzaamheid doelen.

Ik had dit zelf nooit durven dromen en had de hoop al enigszins opgegeven dat zoiets mogelijk zou zijn in mijn gemeente. Maar nu is het dus toch gebeurt en ik wil deze kans uiteraard met beide handen aanpakken!!!!

Ik heb daarom een website op gezet: Tiny House Lisse

Met de intentie om gelijkgestemden bij elkaar te brengen en om met elkaar te leren hoe we dit project kunnen realiseren. Tot nu toe verloopt dit nog niet helemaal soepel. Tijdens de laatste bijeenkomst van de gemeente was het een redelijk grote groep.. circa 50 man? Maar dit maakte het lastig om overeenstemming te krijgen. We kwamen er op de avond zelf niet helemaal uit en hadden afgesproken om de website als centraal contact punt te houden. Ik wacht nog nieuwsgierig af tot geïnteresseerden zich melden op het forum zodat we wat concretere plannen kunnen uitwerken.

Ik heb zelf totaal geen ervaring in het organiseren van een grote groep mensen of het opstellen van een wooncoöperatie.  Dus ik ben me daar nu momenteel nog in het verdiepen. Maar het leek me ook leuk om even mijn verhaal te doen op dit forum, aangezien hier ook mensen zijn die wellicht in een vergelijkbaar proces zitten of al een wooncorporatie hebben opgericht.

Groeten,

Koen