Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

Tiny House voor Ouderen

Beste Tiny House lief hebbers,

Omdat er nu een nieuw forum beschikbaar is wil ik graag een nieuw onderwerp openen om zo het bestaande onderwerp te verplaatsen naar het nieuwe forum.

Op het moment ben ik bezig met het afstuderen van mijn HBO Bouwkunde opleiding. Samen met het stagebedrijf, RoosRos Architecten, ga ik een onderzoek verrichten naar de mogelijkheden van een Tiny House voor ouderen.

Het Tiny House wat nu bekend is, is vooral gericht op jongeren. In mijn onderzoek wil ik een Tiny House ontwerpen voor ouderen waarbij rekening gehouden wordt met toekomst bestendigheid.

Het afstudeerplan, als leidraad voor mijn onderzoek, zal binnenkort gereed zijn. Dan zal ik ook hier het een en andere publiceren.

Op dit forum vond ik al een artikel over een Tiny House voor ouderen, maar omdat ik de input vanuit dit forum wil gebruiken in mijn onderzoek wil ik graag een apart onderwerp starten over een Tiny House voor Ouderen.

Binnenkort zal ik een enquête starten om de behoefte van ouderen met betrekking tot een Tiny House te inventariseren.

Alle wensen, informatie of vragen zijn van harte welkom.

Alvast bedankt!

Weer een voorbeeld van een toegankelijk huisje: https://www.livingbiginatinyhouse.com/tiny-house-design-elderly-mobility-friendly/

Ha Petra, dat is inderdaad een goed voorbeeld. En een goed verhaal ook, bedankt voor het plaatsen van de link.

Na dat ik in de definitie van een Tiny House ben gedoken dan nu de enquête voor de gebruikers van een Tiny House. En dan met name gericht op ouderen.

Op het moment ben ik een onderzoek aan het verrichten om de mogelijkheden en haalbaarheid te onderzoeken om een Tiny House te ontwerpen die geschikt is voor ouderen.
Bent u 50+ en geïnteresseerd in een Tiny House? In de enquête kunt u uw wensen aangeven, op deze manier wil ik informatie verzamelen van geïnteresseerden.

De link van de enquête:

https://www.survio.com/survey/d/Y9E2K1W4B8U2N2V3J

Alvast bedankt voor het invullen van de enquête.