Forum kruimelpad - Je bent hier: ForumOpenbaar: AlgemeenTiny houses in Zutphen
Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

Tiny houses in Zutphen

Beste tiny-house liefhebbers,

Augustus afgelopen jaar plaatste ik een bericht op het oude forum (https://www.tinyhousenederland.nl/forum/776-tiny-houses-in-zutphen/p1#p2556) met de vraag of er mensen zijn met plannen voor een tiny-house in Zutphen. Of er al iets van een kerngroep bestaat, een mogelijke locatie en of er misschien al contacten met de gemeente lopen? Zo'n 20 mensen met dezelfde interesse reageerde op mijn oproepje. De gemeente Zutphen heeft aangegeven open te staan voor het concept maar heeft inhoudelijk per mail laten weten dat zij alleen kunnen bemiddelen bij een aantal te koop staande bouwkavels vanaf 2.5 ton. Ikzelf denk eerder aan een braakliggend terrein waar we i.s.m. de gemeente Zutphen een proef-pilot voor minimaal 5 jaar kunnen starten.

Na een lange periode van oriëntatie & verdieping ben ik inmiddels begin dit jaar zelf van start gegaan met de bouw van mijn eigen kleine huisje op wielen. Ik ben erg benieuwd welke mensen nog steeds interesse hebben en of we deze lente de koppen bij elkaar kunnen steken. Om te inventariseren wat de wensen en mogelijkheden kunnen zijn in Zutphen en omgeving.  Graag hoor ik van jullie. Mailen kan naar; tinyvillage.zutphen@gmail.com

Groet Bram

Geüploade bestanden:
  • Je dient in te loggen om toegang te hebben tot bestanden.

Goedemorgen, heb net een e-mail gestuurd naar bovenstaand mail adres. Wie weet wat er mogelijk is in de toekomst!

Hoi! Ik heb ook gemaild naar het emailadres. Wij zijn een gezin met 2 kindjes en hebben serieuze interesse in het wonen in een tiny house omgeving Zutphen. Ik hoor graag van jullie!

Groetjes Hester

Hallo Bram,

In maart heb ik een e-mail gestuurd met ons idee en wat er mogelijk is. Nu heb ik tot op heden nog niets vernomen?! Dit vinden we erg jammer. We zijn nog steeds geïnteresseerd om wat te ondernemen mbt Tiny house in Zutphen!

 

mvg Jolanda - Mang (ben nu via elders ingelogd

Beste allemaal,

Is er nog iets gaande met betrekking een tiny house initatief in Zutphen?

Zo ja, dan willen wij graag meer informatie, indien mogelijk!

Zojuist heb ik ook gemaild naar het e-mailadres vernoemd in dit forum.

groetjes Pepijn en Floor