Je dient in te loggen om berichten en onderwerpen te maken.

Welkom en huisregels

Welkom op het Tiny House Nederland forum!

Dit forum is opgericht voor de Tiny House community in Nederland. Voor mensen die een tiny house voor zichzelf of voor anderen willen bouwen, een tiny house willen kopen of al hebben gekocht, of nog aan het dromen en zich aan het oriënteren zijn. Het doel van dit forum is ideeën uitwisselen, kennis delen, kennis opbouwen, brainstormen, elkaar op weg helpen, krachten bundelen en initiatieven opstarten. Stel je je even voor in het voorstel topic?

Graag verwijzen we je voor informatie over het wonen in een Tiny House in Nederland ook naar onze website: tinyhousenederland.nl  De 'Handige links' pagina, de kaart en de FAQ zijn goede startpunten voor je informatiezoektocht. Naast dit forum hebben we een zeer actieve Facebookgroep waar je in contact kan komen met andere Tiny House enthousiastelingen!

Het forum is een verlengstuk van de Stichting Tiny House Nederland, en onderstaande huisregels zijn hier een weerspiegeling van. We willen je daarom verzoeken je aan de volgende spelregels te houden:

  • Behandel elkaar met respect. Koester de diversiteit en vrijheid van meningsuitingen en speel nooit op de man/vrouw. Erken en herken de waarde van hen die kennis en ervaring met je delen, ongeacht of het direct overeenkomt met jouw eigen kennis of ervaringen.
  • Onderdeel van de definitie van Tiny Houses die wij hanteren is dat deze bedoeld zijn voor permanente bewoning. Dit betekent dat dit forum niet bedoeld is voor recreatieve huisjes.
  • We verzoeken je commerciële reclame te beperken tot het 'Producten en Diensten' subforum.
  • Wanneer je een website of Facebookpost deelt, beschrijf dan ook even je reden om te delen. Het is makkelijk om op de knop delen te klikken maar we willen ook graag van je weten waarom je iets deelt. Waarom je het interessant, mooi, of juist niet leuk vindt.

Bij overtreden van de huisregels zullen we je bericht verwijderen. Bij herhaaldelijke overtredingen volgt een waarschuwing, wat uiteindelijk kan leiden tot verwijdering van je account.

Bedankt voor je medewerking en veel plezier op het forum!