Welkom op het THN-Forum

 1. 3 jaren geleden

  admin

  4 mei 2016 Beheerder
  Bewerkt 3 jaren geleden door admin

  Welkom op het Tiny House Nederland - Forum!

  Dit forum is opgericht voor de Tiny House community in Nederland. Voor mensen die een tiny house voor zichzelf of voor anderen willen bouwen, een tiny house willen kopen of al hebben gekocht, of nog aan het dromen en zich aan het oriënteren zijn. Het doel van dit forum is ideeën uitwisselen, kennis delen, kennis opbouwen, brainstormen, elkaar op weg helpen, krachten bundelen en initiatieven opstarten. Stel je je even voor in het voorstel topic?

  We willen je verzoeken je aan de volgende spelregels te houden:

  1. Behandel elkaar met respect. Koester de diversiteit en vrijheid van meningsuitingen. Erken en herken de waarde van hen die kennis en ervaring met je delen, ongeacht of het direct overeenkomt met jouw eigen kennis, of ervaringen. Het is goed om verschillende meningen te hebben, maar speel nooit op de man/vrouw.
  2. Blijf on-topic, dwaal niet af van het onderwerp. Maak zo nodig een nieuw onderwerp aan.
  3. Respecteer de keuzes van de beheerders om het forum overzichtelijk te houden.

  Graag verwijs ik je voor informatie over het wonen in een Tiny House in Nederland naar onze website: www.tinyhousenederland.nl De 'Handige links' pagina is een goed startpunt voor je informatie zoektocht. Bedankt voor je medewerking en veel plezier op het forum!

 2. Jeej, zinin!

 3. Verwijderd 3 jaren geleden door admin
 4. Verwijderd 3 jaren geleden door admin
 5. Verwijderd 3 jaren geleden door admin
 6. Verwijderd 3 jaren geleden door Jan-Willem
 

of Meld je aan om te reageren!