Lent-Nijmegen-Arnhem

 1. ‹ Ouder
 2. vorig jaar

  Hoi allemaal, wij zijn een stel die ook zeer geïnteresseerd zijn in het wonen in een tiny/small house. Qua omgeving zijn we redelijk flexibel, en hebben derhalve ook interesse in Arnhem-Nijmegen.
  We (ik: Leonie) hebben ons aangemeld bij jullie facebook pagina.

  Groetjes, Leonie & Freek

 3. Ook ik (ivo) ben al een tijd geïnteresseerd. Ik heb me aangemeld voor de facebookgroep. Samen moeten we toch iets voor elkaar krijgen bij de gemeente.

 4. Bewerkt vorig jaar door Bram

  Hoe staat het er inmiddels voor met Lent-Nijmegen-Arnhem? Ik (Bram) ben erg benieuwd.

  Ben zelf op zoek naar geïnteresseerden voor een mogelijke tiny-village in omgeving Zutphen;

  https://www.tinyhousenederland.nl/forum/776-tiny-houses-in-zutphen

 5. Beste allen, ik ben Thijs, architect van beroep, en ben zeer geïnteresseerd in de tiny house ontwikkelingen, wil zelf een tiny house gaan ontwerpen en bouwen en kom graag in contact met meer enthousiastelingen! @Renske ik heb een verzoek gedaan in de facebook groep.

 6. Bewerkt vorig jaar door ems

  Dag allemaal,

  Ik heb ook enorme interesse in alternatief en duurzaam wonen in Nijmegen nabije omgeving. En ik woon graag gezellig, dus dit forum lijkt me een goed begin om iets samen te doen!

  Ik ben graag op de hoogte van jullie plannen. Wordt er momenteel actie ondernomen, of is het vnl brainstormen? Mij lijkt het een goed idee om met meerderen een stukje land te kopen en daar meerdere tiny-houses op te zetten.

  Groet

 

of Meld je aan om te reageren!