tiny house omgeving amsterdam/haarlem

 1. ‹ Ouder
 2. 2 jaren geleden

  En nog een geïnteresseerde (+3). Ik volg even, als er iets gedaan kan worden hoor/lees ik het graag!

 3. En nog een geïnteresseerde. Is er al een bijeenkomst gepland en kan ik aansluiten?

 4. Ik wil ook meedoen in Amsterdam! Kunnen jullie op de website niet een overzicht opleveren van de verschillende typen woningen op basis van bouw- en opleveringskosten? Beter nog per gemeente een dergelijk overzicht en waar men zich kan aanmelden als geïnteresseerde.
  Groet,
  Defne

 5. Hi hallo allen,

  Ik las bovenstaande en ik ben in deze omgeving ook op zoek.
  Vorig jaar reeds gesprekken bij de gemeente Zandvoort gehad, maar dat kwam toen niet letterlijk niet van de grond;) Ik wil dit graag opnieuw oppakken, maar ben ook zeker geïnteresseerd in mogelijkheden in de omgeving.
  Zijn er initiatieven ontstaan? Kan ik mij nog aansluiten?

  Gr. Sil

 6. Ik stel voor dat we iets afspreken en eens met elkaar kennismaken.
  Wie kan er 2e Pinksterdag op 5 juni?

 7. Hoi! Ik ben zeer, zeer geïnteresseerd. Is er al een datum geprikt? Ik realiseer me dat ik wat laat aansluit..
  Liefs!

 8. Hallo, ik ben ook geinteresseerd in een Tiny house in de omgeving van Amsterdam. Ik kom graag naar een bijeenkomst! Groet

 9. Hai, ik ben ook geinteresseerd in een Tiny House omgving Haarlem. Gmeente heeft toestemming gegeven voor een 12tal huisjes op de Zwemmerslaan, maar persoonlijk vind ik de plek niet leuk. midden tussen de flats in Schalkwijk. Ik zou liever in een wat meer landelijke omgeving willen wonen.

 10. Bewerkt 2 jaren geleden door Wickie

  @Elka Ik stel voor dat we iets afspreken en eens met elkaar kennismaken.
  Wie kan er 2e Pinksterdag op 5 juni?

  Hallo allemaal, ook ik ben geïnteresseerd in een tiny house in de omgeving Haarlem. Ik zou ook maandag 5 juni (2e pinksterdag) kunnen. Waar zullen we afspreken? Wie kan er nog meer bij zijn?

  Groetjes Wickie

 11. @margotjamnisek Hai, ik ben ook geinteresseerd in een Tiny House omgving Haarlem. Gmeente heeft toestemming gegeven voor een 12tal huisjes op de Zwemmerslaan, maar persoonlijk vind ik de plek niet leuk. midden tussen de flats in Schalkwijk. Ik zou liever in een wat meer landelijke omgeving willen wonen.

  Is dit ook voor zelfbouw of alleen voor de Tiny Tims?

 12. Hallo! Ik ben ook geïnteresseerd in dit idee in de omgeving Haarlem/Amsterdam. Waar spreken wij af aanstaande maandag en hoe laat?

 13. Maandag 5 juni om 13.00 terras Fletcher hotel Spaarnwoude?
  Alleen is dit met het OV lastig te bereiken, dus dan moet je wel een auto hebben.
  Als iedereen over een auto kan beschikken is dat de handigste locatie denk ik.

  En als een auto een probleem is en men liever met het OV komt:
  13.00 Het Wachtlokaal, cafe / lunchroom naast het Centraal Station Haarlem.

  Of iemand moet met een betere optie komen? Liefst dicht bij OV of met auto goed bereikbaar.

  Graag jullie reactie :-)

 14. Ik wacht vanavond nog even af....hopelijk reageert er nog iemand. Als zondag 4 juni s morgens nog niemand heeft gereageerd ga ik er vanuit dat er geen animo voor is. Ik wil namelijk evt ook andere plannen kunnen maken voor maandag 5 juni.

 15. Bewerkt 2 jaren geleden door Wickie

  Leuk dat jullie er ook bij willen zijn! Misschien is het toch wat te kort dag om met een groep af te spreken. Als er verder geen reacties komen is het dan een idee dat iedereen die erbij aanwezig zou willen zijn, zijn of haar emailadres hier achterlaat? Dan kan ik er een datumprikker uitgooien en kunnen we misschien binnenkort met een groep ergens in Haarlem afspreken?

  Ik hoor het wel! :)

 16. Lijkt mij een prima plan!
  Wel met het verzoek om hier op deze site ook even te vermelden dat je een mail hebt gestuurd want het komt anders missch in mijn spam en dan mis ik t...:-(
  nina200272@hotmail.com

  Dank je wel!

 17. Oh je, ik had niet meer gekeken omdat er geen reacties waren maar nu dus wel. Zelf kan ik einde middag omdat ik om 13.00 uur naar een concert in Caprera ga. Maar wel heel fijn dat er nu reacties zijn. Ik lees wel of er een afspraak heeft plaatsgevonden (zal nu vaker kijken) en anders prikken we een nieuwe datum. elka@adelantedoethet.nl

 18. angelavanderploeg@live.nl
  Vanavond ga ik niet meer redden, maar wij blijven graag op de hoogte van een eventuele meeting! En inderdaad, laten we onze krachten bundelen!

 19. een tiny house in Zandvoort !
  ik zelf hield mij even afzijdig. Ik vind het een super idee maar soms heb ik zoveel plannen dat ik keuzes moet maken....maar in mijn achterhoofd.....

 20. Ik zie jullie voorstel nu pas. Doe graag mee als er een nieuwe datum komt!

 21. Hallo allemaal, ik zie dat er veel plannen zijn ! Wat zijn de blokkades waar iedereen tegen aanloopt en waarmee kunnen deze verholpen worden. Ik vind het een super initiatief ! Ik ga er ook werk van maken, inspiratie yes !
  Wat mag een Tinyhouse kosten ? Groet Robin

 22. Nieuwer ›
 

of Meld je aan om te reageren!