Tiny House bijeenkomst in Amersfoort

 1. 3 jaren geleden
  Bewerkt 3 jaren geleden door Dilian

  Op woensdag 11 januari 2017 organiseert Dilian de Bruin, initiatiefneemster van het project 'Tiny Houses 4 Amersfoort', een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerde Tiny House bewoners in Amersfoort.
  Tiny Houses 4 Amersfoort heeft als doel om een "karavaan" van Tiny Houses te vormen, die tijdelijk ongebruikte terreinen in Amersfoort gaat bewonen. In ruil daarvoor werkt Tiny Houses 4 Amersfoort aan het realiseren van een waardevolle herbestemming van het betreffende terrein. Wanneer die nieuwe bestemming na een aantal jaren bereikt is, trekt Tiny Houses 4 Amersfoort door naar een volgend ongebruikt terrein.
  Er is belangstelling vanuit de Gemeente Amersfoort en Tiny Houses 4 Amersfoort werkt inmiddels samen met de Amersfoortse coördinator van het project Refill om een concrete startlocatie te realiseren. Er is al een terrein op het oog.

  Meld je aan voor de informatiebijeenkomst op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/tinyhouses4amersfoort/
  Voor meer informatie over het project 'Tiny Houses 4 Amersfoort' ga naar: www.tinyhouses4amersfoort.nl
  Wat het project Refill inhoudt, wordt duidelijk uitgelegd in dit filmpje: https://vimeo.com/183606641

  Heel graag tot 11 januari,
  Dilian de Bruin

  P.s. Marjolein Jonker van Marjolein in het Klein komt ook spreken! Ze zal haar TED talk over wonen in haar Tiny House in Alkmaar geven. Deze keer in het Nederlands :)

 

of Meld je aan om te reageren!