Tiny House community Regio Woudrichem (nabij Gorinchem)

 1. 2 jaren geleden

  Goede morgen,

  Graag wil ik in of rond het prachtige oude vissersdorpje Woudrichem een eigen plekje creëren voor Tiny House of small House living.
  Via een lokale politieke partij zie ik veel potentie, maar samen staan we sterker, dus zoek ik eerst mensen die dit ook willen!
  Wie wil er met mij mee lobby'en of heeft er interesse in het klein wonen rond Woudrichem?
  Het liefst wil ik er morgen mee beginnen en staat het er van de zomer, maar dat zal veel te krap zijn gezien de andere topics en blogs.

  Ik wacht op jullie berichten :)

  Groeten Martijn Manschot

  -image-

 2. Is dit vraagstuk nog actueel? Zijn jullie nog actief met dit project aan de gang? Ik ben ook zeer geïnteresseerd en zou ook graag willen meewerken als dat kan.

  Groet, Michiel

 3. Hallo Tiny House vrienden.
  Ik heb ook plannen voor Gorinchem, best al een poosje.
  Ben van voornemens deze week een afspraak te maken met de gemeente en met Poort6, de grote woningbouwvereniging alhier. Je moet ergens beginnen. Daarna was eigenlijk mijn plan om via forums en mogelijk een open brief in de plaatselijke krant geïnteresseerden op te roepen, en als die er voldoende zijn een afspraak te maken op het gemeentehuis. Als iedereen een kleine bijdrage levert is Marjolein en/of Monique mogelijk bereid (tegen vergoeding natuurlijk, vandaar de eigen bijdrage) een lezing te geven, dat lijkt me zeer verhelderend voor iedereen en met name de gemeente zelf. Gorinchem is niet te groot, heeft goede aansluiting voor OV, prima voorzieningen en een schattig oud centrum. Ik woon hier al bijna mijn hele leven en zou hier graag zelfvoorzienend willen gaan wonen, off grid. Ik houd jullie op de hoogte van mijn ervaringen via deze community. Wie weet tot ziens?

  Hartelijke groeten.

 4. vorig jaar

  Dag allemaal, ik kan jullie helpen bij het plannen, presenteren en realiseren van de benodigde tiny houses. Wil je weten wat ik kan doen kom dan een keer naar Ridderkerk, daar staan 2 model miniwoningen. Adres op avoned.nl Gr Arjan