Tiny Houses in Heemskerk

 1. 3 jaren geleden

  Super Yvette! Hoe heet die man ook al weer? Hij heeft me gesproken op de avond in Alkmaar en ik heb 'm mijn kaartje gegeven, hij zou contact opnemen maar dat heeft hij nooit meer gedaan. Ik heb z'n naam niet onthouden ;)

 2. 2 jaren geleden

  Ondertussen zit de plek die de gemeente aanwijst vol. We zijn met meer huisjes dan dat er plaats is en er kunnen daarom ook geen nieuwe aanmeldingen worden aangenomen.
  Het goede nieuws is dat de gemeente wel doorzoekt naar andere plekken, hopelijk met wat meer groen en ruimte. Dat zou tof zijn.

  @MoniqueZ
  Wij hebben van de gemeente Beverwijk nauwelijks reacties op ons verzoek om informatie gekregen. Via de gemeente Heemskerk hebben we gehoord dat ze er wel mee bezig zijn, maar niet actief. Of eigenlijk dat ze nog niet zover als Heemskerk zijn, wat in mijn ogen inhoudt dat er niets gebeurt. Ze willen de gemeente Heemskerk graag volgen in de stappen die genomen zijn, aldus hun woorden.
  Wij zien dat niet zo gebeuren na de eerdere ervaringen en gaan niet verder met Beverwijk, maar het staat ieder vrij om dat anders aan te pakken.