Tiny Houses in Heemskerk

 1. ‹ Ouder
 2. 2 jaren geleden

  Hi Tiny members!
  Ik sluit mij graag aan bij jullie.
  Wil graag in heemskerk uitgeest of castricum wonen en dat is nogal moeilijk hier.
  Ga begin oktober naar de expo. Belangrijk is een plek voor het Tiny House en ik hoor positieve geluiden over de medewerking van gemeente heemskerk.
  Hoe kan ik hier "dichterbij" komen?
  Hoor graag van jullie. Groet, Marga

 3. Ook ik heb veel intresse in een Tiny house. Wie kan me info geven?
  Wie kan me info geven? Ook belangstelling voor Wormerveer.

 4. Hoop dat er gauw meer info is over wonen in Tiny houses omgeving Heemskerk. Als dat er is en ik wat kan doen hoor ik het graag!

 5. Ik volg al een tijdje met interesse de berichten dat gemeenten Beverwijk en Heemskerk aan het onderzoeken zijn of er ruimte is voor Tiny House. Wat maakt dat de gemeente Beverwijk moeilijk te benaderen zijn?

 6. Aan de kant van het bos in Castricum lijkt mij een geweldige locatie! Nog dicht bij Amsterdam en dicht bij duinen, strand en zee. Heemstede en Beverwijk zou ik ook wel Tiny willen wonen. Heemskerk heb ik wel via via contact met de gemeente, over iets heel anders (expositie Gemeentehuis), maar elk lijntje helpt en ik ga waarschijnlijk naar de nieuwjaarsreceptie.

 7. Ondertussen zit de plek die de gemeente aanwijst vol. We zijn met meer huisjes dan dat er plaats is en er kunnen daarom ook geen nieuwe aanmeldingen worden aangenomen.
  Het goede nieuws is dat de gemeente wel doorzoekt naar andere plekken, hopelijk met wat meer groen en ruimte. Dat zou tof zijn.

  @MoniqueZ
  Wij hebben van de gemeente Beverwijk nauwelijks reacties op ons verzoek om informatie gekregen. Via de gemeente Heemskerk hebben we gehoord dat ze er wel mee bezig zijn, maar niet actief. Of eigenlijk dat ze nog niet zover als Heemskerk zijn, wat in mijn ogen inhoudt dat er niets gebeurt. Ze willen de gemeente Heemskerk graag volgen in de stappen die genomen zijn, aldus hun woorden.
  Wij zien dat niet zo gebeuren na de eerdere ervaringen en gaan niet verder met Beverwijk, maar het staat ieder vrij om dat anders aan te pakken.

 8. vorig jaar
  Bewerkt vorig jaar door nickyduin

  Ha goedemorgen, ik wil graag in Heemskerk, Beverwijk, Wijk aan Zee, Uitgeest of castricum een tiny house vestigen (een bestaande kopen of een stuk grond huren) hoe moet ik te werk gaan?

 9. Beste Yvette,
  Ik zou je graag een aantal vragen willen stellen voor mijn afstudeeronderzoek. Zou je ajb contact met mij kunnen opnemen op afstudeeronderzoektinyhouses@gmail.com . Ik hoor graag van je!

 10. Hoi allemaal,

  Ik vroeg mij af of er al meer duidelijkheid is betreft de tiny houses in Heemskerk. Is de locatie bijvoorbeeld al bekend? Ik weet dat de Rijksstraatweg is genoemd, maar waar precies?
  Ik ben erg benieuwd :)

  Alvast bedankt!

 11. Hoi Eva,

  De locatie is Rijksstraatweg 15 in Heemskerk. Een stuk grond tussen 2 huizen in. We zijn al ver in het project en hebben ook al de groep bij elkaar die daar komt wonen. Vooralsnog zijn er nog geen plekken vrij.

 12. Ha Yvette, Ik heb van de week een gesprek gehad met Mariska jullie bekend. Ook ik wil mij graag aansluiten voor Tiny house in deze omgeving. Werk in Heemskerk beverwijk kom oorspronkelijk uit velsen. Woon in Amsterdam nu.
  Ik heb door mijn werk contact binnen beverwijk gemeente misschien kan ik nog iets betekenen? Heemskerk ben ik mij van bewust dat deze gemeente daar iets opener in staat.

 

of Meld je aan om te reageren!