Omgeving Epe (Veluwe)

 1. 2 jaren geleden

  Dag Marlies en Gerjan,

  Ook ik ben me sinds kort aan het oriënteren op tinyhouse mogelijkheden op de Noord Veluwe dus ik sluit me graag aan bij jullie initiatief voor Epe en omgeving. Ik woon nu zelf aan de westkant van de Veluwe. Ik hoor graag van jullie!

  Groeten,
  Liesbeth Fontein

 2. Bewerkt 2 jaren geleden door KlaasDroog

  Goedemorgen iedereen. Wij zijn een fabrikant van houtskeletbouw woningen. Wij zijn inmiddels 2 jaar bezig met een systeem waarmee je een woning kan bouwen in 1 dag. We onderzoeken momenteel of het een leuk idee is om tinyhouses te bedenken die door iedereen zelfgebouwd worden. Hierdoor krijg je een soort tinyhuis dat je als een Ikea pakket heel eenvoudig met beperkt gereedschap in elkaar kunt zetten. Met of zonder hulp. Het concept zou dan zijn:
  BYOP Bring your own plan
  BENF Build enviroment friendly
  BYOH Build your own house
  BHPY Be Happy

  Is dit een heel stom idee? Wat vinden jullie van zo'n idee?

  Gr klaas

 3. Dag,

  Ik ben aan het rondkijken wat de mogelijkheden voor een tiny house in gemeente Epe zijn.
  Ik woon nu ook in de gemeente Epe, maar heb geen idee hoe de regelgeving in de gemeente Epe is.
  Kan iemand daar iets over vertellen? Ik lees hierboven dat er al wel gesprekken zijn geweest?

  Vr.gr.
  Sjacco

 4. vorig jaar

  Ik ben ook geintreseers om een Tiny house te bouwen voor mij en mijn zoontje. Ik ben nu woonachtig in Epe en wil daar eventueel ook wel wat gaan bouwen of beekbergen /loenen.. Wie heeft er al eens contact gelegd?

 5. Hallo Marlies e.a.,

  Las net de berichten van vorig jaar en ideeën om naar gemeente Epe te stappen e.d. en ik vroeg me af hoe het nu ermee staat? Is er een groep geïnteresseerden die bij elkaar komen om samen verdere plannen aan te pakken? Ik ben heel benieuwd.

  Zelf ben ik woonachtig in Apeldoorn en ben al een tijd geinteresseerd in het concept Tiny House. Bezocht gisteren de tiny house academy in Rotterdam en dat heeft toch m'n enthousiasme weer aangewakkerd.

  Dus ik ben benieuwd! Lijkt me leuk om met mensen bij elkaar te komen.