Omgeving Wageningen

 1. vorig jaar

  Hallo allemaal, leuk dat jullie geinterreseerd zijn in het wonen in een tiny-house! Ik heb iedereen die op dit bericht gereageerd heeft een privébericht gestuurd. Maar meer mensen die mee willen doen zijn altijd welkom!
  Ik heb intussen contact opgenomen met Erik Groen van ecodorp Pieter Pauw in Wageningen om te gaan kijken hoe je zo'n project kunt opzetten en wat ervaring op te doen.
  Verder staat in het nieuwe coalitieprogramma van Wageningen bij wonen punt 4. "Er komt een experimenteerplek voor moderne tiny houses." . Dus de gemeente zal vrijwel zeker gaan meewerken als wij straks plannen gaan presenteren!

  Groeten,
  Frans

 2. Dag Frans, ik kan je wel helpen om de plannen op papier te krijgen en te presenteren. Ik ben erg pragmatisch en heb samen met m'n broer een bedrijf (avoned.nl)wat Tiny Houses bouwt. Deze ervaring wil ik graag met je delen. Hoor het wel, gr Arjan

 3. Dag Frans en hallo allemaal,

  Mijn oog viel direct op de titel...
  Ik zoek een plek voor mijn TH die nog gebouwd moet worden. Ergens rond Utrecht, want daar is mijn praktijk. Wageningen is lange tijd bovenaan mijn lijstje geweest om er te willen wonen. Zou het dan nu misschien zover zijn?

  Wat me aanspreekt is: samen iets opbouwen, ecodorp ervaringen meenemen, verschillende leeftijden en achtergronden, een samenhangend ideaal: eenvoudig en ecologisch leven.

  Ik weet niet of ik land wil en kan kopen, maar wie weet wat er mogelijk is.

  Voor mij is een van de redenen om in een TH te gaan wonen, mijn gezondheid. Ik blijk sterk op hoogfrequente straling te reageren (EHS). Dus ik richt me op een plek/buurtje die stralingsarm is. Of een hoek in een buurtje die stralingsarm is. (zonder of met weinig wifi, 3/4/5G, bluetooth, Umts mast).
  Daarmee is niet gezegd dat jullie stralingsarm moeten leven ;-).

  Mijn mailadres is: judithmirjams@gmail.com