Tiny house stage?

 1. 2 jaren geleden

  Beste Allemaal,

  Misschien dat niet helemaal de bedoeling is van dit form, maar onder jullie zullen vast personen zijn die mij verder kunnen helpen. Ik ben een vierde jaars IPO (industrieel product ontwerpen) student aan de hogeschool echter momenteel ben ik bezig met een minor over sustainable smart cities. Uit persoonlijke interesse kom ik steeds vaker op het onderwerp tiny houses terrecht. En op dit moment zit ik te overwegen mijn half jaar stage hier aan te wijden. Ik begrijp dat veel van de mensen die in een tiny house wonen deze zelf hebben gemaakt/ ingericht. Echter hoop ik dat ik een bedrijf kan vinden wat zich bezig houdt met de ontwikkeling van slimme oplossingen voor tiny houses. Het lijkt mij heel leuk om aan projecten mee te kunnen werken waarbij multifunctionele meubels worden ontworpen, of te helpen bij het zoeken naar duurzame oplossingen.
  Ken of weet jij een bedrijf binnen Europa die aansluit bij mijn wensen?
  Laat het me weten!

  Alvast heel erg bedankt,
  Elske

 2. Hoi Elske!

  Ik zal even met jou meedenken. Je zou eens kunnen informeren bij Tiny house Twente, daar heb je een heel studie groep zitten die ook zelf meubels ontwikkelen. Ik ken een Tiny house maker in Gildenhaus(DE) die momenteel 3 aan het bouwen is waaronder één van 10mtr!!! :o super wild.

  Dus tja, wat je ook aangaf, de meeste Tiny house owners zijn super slim en handig!! Dus die maken het meestal zelf, de iets minder creatieve mensen als ik laten het deels doen door iemand met verstand van zaken.

  Mocht je nog vragen hebben of wat dan ook, please ask:)

 3. Hey Rick,

  Dankje wel, ik zal contact met hen opnemen, en wie weet wat er van terrecht komt. :)
  Bij wat voor persoon ben je zelf terecht gekomen? een timmerman? Er bestaan nog geen bedrijven waar mensen het kant en klaar speciaal voor jou ontwerpen en maken toch?

  Elske

 4. Hoi Elske,

  Ja absoluut bestaan die! De meesten wie niet zelf hun Tiny house bouwen, laten het doen! Vaak wordt er met een bedrijf bekeken wat je wensen zijn, tot de kleinste details toe, en dan geven ze je een prijs.. ga je er mee akkoord of niet? :) Kijk maar eens onder deze link: https://www.tinyhousenederland.nl/handigelinks/ daar vind je enkele bedrijven die hier in gespecialiseerd zijn.

  Groetjes, Rick

 5. Ga eens bij Kip Caravans kijken. Veel van die TH oplossingen zijn gewoonweg afgekeken uit de kampeer wereld.

 

of Meld je aan om te reageren!