Grond beschikbaar Sleeuwijk

 1. vorig jaar

  Beste tinylocatie zoekers,

  Ik heb 638 m2 eigen (bouw)grond in Sleeuwijk. Ik woon zelf inmiddels in Haarlem, maar ik zou het wel leuk vinden, wanneer ik hier diverse mensen blij mee kan maken door hun tinyhouse hierop te laten zetten. Zijn er mensen die ervaring hebben met gemeenten wanneer het al om eigen grond gaat welke bouwrijp is??? En zijn er mensen in geïnteresseerd?

 2. Dag Cynthia,

  Ik zit zelf in Ridderkerk, interessant als er mini woningen op mogen staan. Ik wil dit wel uitzoeken.
  Laat even weten, meer informatie mag naar info@avoned.nl gr Arjan

 3. Hallo Cynthia,
  Wij zijn ook geïnteresseerd!
  Zou je een berichtje willen sturen?
  karlijntuerlings@outlook.com

  Dankjewel!
  Groetjes Karlijn

 4. Hoi Cynthia,
  Wat een mooie vraag. Ik ben geïnteresseerd in een plekje waar ik mijn TH zou kunnen plaatsen. Nu vroeg ik mij af of je bedoeld dat dit tijdelijk is of dat er ook echt vast huisjes op mogen komen met nut-aansluiting etc?
  Hoor het graag! Groetjes,
  Fleur

 5. Hallo Cynthia.
  Wat leuk dat je je grond beschikbaar wil stellen!
  Ik ben geïnteresseerd! De vraag van Fleur is ook mijn vraag...
  Groetjes,
  Carla

 6. Beste mensen,

  Excuus voor de late reactie. De grond is momenteel te koop, maar verhuur voor een bepaalde tijd is ook bespreekbaar wat mij betreft. Er zijn op dit terrein gewoon NUTS voorzieningen en vaste huisjes is eigenlijk wat hier het beste past. Gezamenlijk de grond kopen/huren met een VVE oid is ook bespreekbaar. Mijn enige doel is dat de grond netjes en goed gebruikt wordt en dat mijn kosten gedekt zijn met een realistisch rendement. Inmiddels zijn er ook wat contacten gelegd met tiny builders. Denk dat het voor de gemeente en omwonende heel fijn is wanneer er wat uniformiteit iin bouw is. Lijkt me leuk om te laten zien hoe een TH community in de praktijk werkt en eruit ziet en dat het ook economisch past, zodat het een heel reëel alternatief voor regulier wonen kan worden. Als alle geïnteresseerde mij of deze site een mail sturen dan knoop ik ons aan elkaar voor een PVA (plan van aanpak).
  Gr. Cynthia (cynthia@cynthiabruining.nl).

 

of Meld je aan om te reageren!