Doetinchem

 1. 3 jaren geleden

  De gemeente Doetinchem publiceert zijn concept Woonagenda 2015 - 2025. Quote: "(..) Wij staan open voor initiatieven vanuit de samenleving op het vlak van tiny houses om invulling te kunnen geven aan de behoefte om 'anders te wonen.'

  Contactpersoon: wethouder RO & Volkshuisvesting mevrouw I. Lambregts
  mail: bestuur@doetinchem.nl

 2. Dag Marcel,
  Woon in Gaanderen en ben erg benieuwd naar het resultaat straks.Ben met project ONE oost Nederland Energiekbezig om te kijken of we project met Bouwstudenten en Tiny Houses van de grond krijgen.
  Kan ik eens komen kijken?
  Gr Hans Jacobs

 3. Dag Hans, komende donderdag (8/9) staat de woonagenda op de rol voor de Beeldvormende Raad. D66 is zich hard aan het maken voor zowel mogelijkheid voor tiny wonen (bestemmingsplan / omgevingswet) alsook ruimte (fysieke locaties). De wethouder RO (CDA) is overigens eveneens gecharmeerd van het concept.
  Maak a.j.b. zowel bij haar (mevrouw Ingrid Lambrechts) alsook bij Achterhoek2020 (eerstvolgende bijeenkomst over wonen & alternatief wonen op maandag 12 september / zie site) je belangstelling kenbaar.
  Mocht je het reilen en zeilen in de Raad willen volgen: de vergaderingen zijn openbaar, maar ook via een stream op de site van de gemeente Doetinchem live te volgen: https://besluitvorming.doetinchem.nl/Vergaderingen/beeldvormende-raad/2016/08-september/19:30

  Vrgr.
  Marcel

 4. Natuurlijk veel te laat.... maar kijk nu weer voor het eerst. Misschien een keer afspraak maken om bij te praten. Ben beroepsmatig druk met Gelders Energie Akkoord en in bijzonder Oude Ijsselstreek.
  Tiny Houses is thema om spelenderwijs burgers bewust te maken van energietransitie.
  Gr Hans

 5. Hans Jacobs 0655134319

 6. vorig jaar

  Is er wat meer bekend over alternatief wonen(Tiny house) in Doetinchem?

 

of Meld je aan om te reageren!