Infoavond - Tiny Houses van Mill Home op het Lievingerveld (Beilen)

 1. vorig jaar

  Hallo allemaal,

  Wij zijn bezig met het opzetten van een Tiny House buurtje in de omgeving van Beilen. Wij doen dit in samenwerking met Mill Home. Heb je interesse en wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor onze maillijst via: tinyhouseslievingerveld@gmail.com of volg ons op Facebook:
  https://www.facebook.com/Tiny-House-project-Lievingerveld-449375575533519/

  Groetjes!

 2. Beilen - In Beilen wordt donderdagavond 6 september om 19.30 uur een informatiebijeenkomst gehouden over een Tiny House-project op het plan Lievingerveld in Beilen.

  Er is een kerngroep van geïnteresseerden die in samenwerking met het bedrijf Mill Home een ontwerp gaat presenteren voor het nog te realiseren buurtje. Het idee is vergelijkbaar met het project in Hardegarijp (hoewel ruimer opgezet) waarbij klein wonen omringd door veel groen centraal staat.

  Ook zullen de Tiny House woningen van Mill Home besproken worden en het daarbij horende kostenplaatje. Geïnteresseerden kunnen zich op deze avond laten informeren en kunnen zich eventueel vrijblijvend inschrijven voor een kavel met Tiny House.

  De avond vind plaats in het buurthuis 't Trefpunt van Lieving. Graag aanmelden voor deze avond via tinyhouseslievingerveld@gmail.com.

 3. Zijn er ook mensen die aan zelfbouw denken op Lievingerveld?

 4. Daar ben ik ook benieuwd naar, Joost. Iemand?

 

of Meld je aan om te reageren!