Er is een nieuw forum!

 1. vorig jaar

  Beste mensen,

  zoals jullie misschien wel gemerkt hebben heeft de huidige vorm van het Tiny House Nederland forum nogal z'n nadelen. Het is niet goed bestand tegen spam, het wordt niet meer onderhouden door de ontwikkelaars, en het is vrij onoverzichtelijk.

  Daarom hebben we besloten om over te stappen op een nieuw forum, wat beter integreert met onze eigen website.
  Dit heeft een aantal consequenties:

  • Het account dat je hebt op het huidige forum, is niet bruikbaar op het nieuwe forum. Je zal dus een nieuw account aan moeten maken.
  • We kunnen berichten helaas niet overzetten van het oude forum naar het nieuwe forum, we beginnen dus met een schone lei
  • We zijn nog aan het kijken of we het oude forum als een vorm van naslagwerk kunnen bewaren, zodat de informatie niet verloren gaat. Het oude forum blijft nog bestaan tot we hier een oplossing voor kunnen vinden. Mensen kunnen geen nieuwe accounts meer aanmaken op het oude forum.

  Het nieuwe forum is nu beschikbaar op https://www.tinyhousenederland.nl/forum-beta . Op een nog aan te kondigen datum zal dit veranderen, en zal het nieuwe forum het adres van het oude forum overnemen (https://www.tinyhousenederland.nl/forum ).

  Via de 'Registreren' link op het forum kan je een account aanmaken, of inloggen met je Facebook, Google of Twitter account.

  We zien jullie graag allemaal terug op het nieuwe forum!

 2. Dank voor de inzet en de realisatie. Ik had niet eens in de gaten dat het forum niet gebruiksvriendelijk was.

 

of Meld je aan om te reageren!