D

Denise93

Lid

Laatst actief vorig jaar

 1. vorig jaar
  do 22 feb 2018 09:10:42 CET
  D Denise93 postte in Wie gaat er mee naar Portugal?.

  Hoi Rick,

  Wat leuk zeg dat jouw plannen al vorm beginnen te krijgen! Zou je misschien wat meer willen vertellen over wat je visie is voor het land dat je wil gaan aanschaffen? Ik ben ontzettend benieuwd naar de ideeen van anderen en ik wil de komende tijd vooral gebruiken om heel veel informatie op te doen aangezien mijn plannen nog niet heel duidelijk zijn.

  Ik hoor graag van je.

 2. di 20 feb 2018 10:50:22 CET
  D Denise93 postte in Wie gaat er mee naar Portugal?.

  Hoi Allemaal,

  Ook ik loop met wilde plannen rond om alles achter te laten en van de natuur te gaan leven in een warmer land. Portugal staat ook op mijn lijstje met opties net als spanje en de canarische eilanden ( 's winters ook heerlijk warm). Ik zie mezelf al mijn eigen bananen van de boom af eten. Mijn plannen staan nog in de kinderschoenen. Dit jaar wil ik gaan helpen bij mensen die al grotendeels zelfvoorzienend leven. Ik hoop tijdens mijn reis mensen tegen te komen die enigszins dezelfde visie hebben als ik en wie weet wat voor moois je dan met een groepje op kan bouwen.

  Als er hier mensen zijn die willen brainstormen over leuke ideeen of gewoon lekker weg willen dromen over het ideale leven, dan kom ik graag in contact.

  Het zou ook leuk zijn om een reisgenootje te vinden die ook al graag eens wil proeven van het duurzame leven en het harde werken dat daarbij komt kijken.

  groet, Denise

 3. di 20 feb 2018 10:29:00 CET
  D Denise93 is lid geworden.