H

Hilbert

Lid

Laatst actief vorig jaar

 1. vorig jaar
  do 05 apr 2018 14:29:41 CEST
  H Hilbert heeft het onderwerp gestart Zelfbouwers/bewoners gezocht!.

  Hallo!

  Ik ben nieuw hier op het forum dus ik zal me eerste even voorstellen. Ik woon in het noorden van het land en ben al een aantal jaren geïnteresseerd in tiny houses. Momenteel ben ik aan het afstuderen voor mijn studie Human Technology op de Hanzehogeschool Groningen. Via de Hanze ben ik in contact gekomen met het Noordelijk Innovatielab Circulaire Economie (N.I.C.E) waarbij ik mijn afstudeeronderzoek doe naar biobased tiny houses. Mijn onderzoek draagt bij aan de stap naar een circulaire economie door onderzoek te doen naar de transitie van reguliere bouwmaterialen naar biobased bouwmaterialen.

  Voor mijn onderzoek zoek ik mensen die (deels) zelf een tiny house gaan bouwen, aan het bouwen zijn of gebouwd hebben. Ik zou graag interviews willen afnemen met zelfbouwers om de gebruikersbehoeften van hun (toekomstige) tiny house in kaart te brengen. Daarna ga ik kijken of aan deze gebruikersbehoeften ook voldaan kan worden met biobased bouwen/biobased bouwmaterialen. Hiermee help je niet alleen mij, maar draag je ook een steentje bij aan de vooruitgang van de transitie naar een circulaire economie. Een interview zal ongeveer een uur duren en ik kom dan naar een locatie op een tijd die jou het beste schikken.

  Lijkt het jouw leuk om mee te helpen? Stuur dan een mail naar h.j.postma@st.hanze.nl of reageer op dit bericht hoe ik contact met jou op kan nemen.

  Alvast bedankt,

  Hilbert Postma

 2. do 05 apr 2018 13:29:33 CEST
  H Hilbert is lid geworden.