Alexa Blokdijk

Lid

Laatst actief vorig jaar

 1. vorig jaar
  wo 02 mei 2018 12:48:25 CEST
  Alexa Blokdijk postte in Stel je even voor.

  In a nutshell....wij zijn Antoon en Alexa en ons eerste tiny house was een WIBO 930 zeiljachtje, daar woonden wij op. Toen gingen we een maatje groter, geheel zelf gebouwd en daarop is onze zoon geboren. Daarna hebben wij vijf jaar in Zuid Afrika gewoond. Niet tiny, wel basic. Nu alweer 10 jaar in NL (was wat veiliger op dat moment), maar nu willen wij een tiny house project op ons land in Portugal beginnen. We spreken jullie graag en iedereen heel veel succes met alle ideeën en het bouwen!

 2. wo 02 mei 2018 11:59:00 CEST
  Alexa Blokdijk heeft het onderwerp gestart Wie wil in Portugal wonen in een tiny house?.

  Beste tiny housers,

  Wij bezitten 5 hectare grond in (centraal) Portugal (2 km van de grote rivier Zezere, vlakbij Dornes) en willen graag een project starten met tiny houses op deze grond. Het idee is om mensen hun eigen tiny house te laten plaatsen en dan een klein bedrag aan huur voor de grond te rekenen en/of om zelf tiny houses te bouwen en deze te verhuren. Net waar de vraag naar is. Op de grond staat tevens een tiny boerderijtje (is nu ons vakantiehuis) en een tiny ruïne waar we een gezamenlijke ruimte kunnen ontwikkelen (beiden mogelijk). Er zijn al meerdere leuke initiatieven (biologische wijnboerderij, yoga studio, sapkuur resort, schilderstudio en meer) in de omgeving, maar nog geen tiny houses project.

  Plaatsen van een tiny house zou al mogelijk zijn na de zomer 2018. Zijn er mensen die hier oren naar hebben en/of mee willen helpen in de ontwikkeling van dit project (evt. verblijf in het vakantiehuis mogelijk)? Wij horen je graag! Groetjes Antoon en Alexa

 3. wo 02 mei 2018 11:38:37 CEST
  Alexa Blokdijk is lid geworden.