C

Cynthia Bruining

Lid

Laatst actief [verborgen]

 1. vorig jaar
  do 21 jun 2018 12:43:06 CEST
  C Cynthia Bruining postte in Grond beschikbaar Sleeuwijk.

  Beste mensen,

  Excuus voor de late reactie. De grond is momenteel te koop, maar verhuur voor een bepaalde tijd is ook bespreekbaar wat mij betreft. Er zijn op dit terrein gewoon NUTS voorzieningen en vaste huisjes is eigenlijk wat hier het beste past. Gezamenlijk de grond kopen/huren met een VVE oid is ook bespreekbaar. Mijn enige doel is dat de grond netjes en goed gebruikt wordt en dat mijn kosten gedekt zijn met een realistisch rendement. Inmiddels zijn er ook wat contacten gelegd met tiny builders. Denk dat het voor de gemeente en omwonende heel fijn is wanneer er wat uniformiteit iin bouw is. Lijkt me leuk om te laten zien hoe een TH community in de praktijk werkt en eruit ziet en dat het ook economisch past, zodat het een heel reëel alternatief voor regulier wonen kan worden. Als alle geïnteresseerde mij of deze site een mail sturen dan knoop ik ons aan elkaar voor een PVA (plan van aanpak).
  Gr. Cynthia (cynthia@cynthiabruining.nl).

 2. za 12 mei 2018 12:10:49 CEST
  C Cynthia Bruining postte in Interesse locatie omgeving Oosterhout (nb).

  Beste allemaal,

  Ik ben Cynthia en inmiddels woonachtig in Haarlem na jaren met veel plezier in Sleeuwijk/Werkendam te hebben gewoond.
  Ik heb nog een perceel grond in sleeuwijk en ik zou het heel leuk vinden wanneer hier iets “sociaals” zou worden gedaan. Er moet wel een goed plan gemaakt worden, maar mijn contact met de gemeente is goed. Ik hoef de grond niet perse te verkopen, verhuren mag van mij ook.
  Oosterhout is 20 min.van het perceel is. Hoor graag of jullie interesse hebben. Gr. Cynthia

 3. vr 11 mei 2018 18:00:47 CEST
  C Cynthia Bruining heeft het onderwerp gestart Grond beschikbaar Sleeuwijk.

  Beste tinylocatie zoekers,

  Ik heb 638 m2 eigen (bouw)grond in Sleeuwijk. Ik woon zelf inmiddels in Haarlem, maar ik zou het wel leuk vinden, wanneer ik hier diverse mensen blij mee kan maken door hun tinyhouse hierop te laten zetten. Zijn er mensen die ervaring hebben met gemeenten wanneer het al om eigen grond gaat welke bouwrijp is??? En zijn er mensen in geïnteresseerd?

 4. vr 11 mei 2018 17:49:36 CEST

  Beste Martijn en andere.
  Ik bezit 638 m2 eigen (bouw)grond met gemengde bestemming nabij Woudrichem en wel in Sleeuwijk. Inmiddels woon ik zelf in Haarlem en heb deze locatie dus "over".
  Ben je hierin misschien geïnteresseerd? En hoeveel huisjes zou je op zo'n perceel kunnen zetten?
  Ik wil deze vraag best uitzetten bij de gemeente.

 5. vr 11 mei 2018 17:42:23 CEST
  C Cynthia Bruining is lid geworden.