B

Britt

Lid

Laatst actief 9 maanden geleden

 1. 9 maanden geleden
  di 23 apr 2019 10:51:20 CEST

  Hallo,

  Is er al een groep gemaakt met deze mensen?
  Zou graag in contact komen met geintereseerden, maar merk dat dit forum een beetje traag verloopt.

 2. vorig jaar
  zo 24 jun 2018 09:43:06 CEST
  B Britt postte in Wat mag een locatie kosten?.

  Beste Arjen,

  Goed dat je hier onderzoek naar doet.
  Ik denk dat het ook vooral afhangt van de locatie. Zelf zoek ik iets in Rotterdam, dus mocht ik iets super goed gelegen vinden, zou ik daar wellicht wel een bedrag voor neer willen leggen.
  Echter is voor vele mensen ook de motivatie om goedkoper te wonen. 275 per maand vind ik dan toch best een hoog bedrag persoonlijk.
  Ik denk dat vele tiny house bewoners vooral zelf iets willen doen als hulp, bijv helpen klussen of het land onderhouden.
  Maar wellicht denken anderen hier anders over!

 3. za 23 jun 2018 22:00:38 CEST

  Beste allemaal,

  Sinds kort ben ik ook aan het spelen met de gedachte aan een small house (jammer dat dit eigenlijk niet in deze groep zou mogen trouwens, we willen toch allemaal duurzaam leven?)
  Ik woon en werk momenteel in Rotterdam en zou daar niet weg willen. Echter zie ik wel steeds meer de voordelen in van een small house (de duurzaamheid, minimalisme en financiele voordelen trekken me heel erg).
  Voor mij is de stap nog wel een lange termijn ding, pas over 3 jaar zou ik de stap waarschijnlijk echt zetten (eerst even doorsparen).
  Graag zou ik wel bij jullie groep betrokken blijven om de opties te blijven volgen, wellicht om me in de toekomst bij jullie te voegen, of in ieder geval kenners in mijn netwerk te hebben.
  Is er al een (facebook)groep voor deze groep mensen?

 4. za 23 jun 2018 21:56:48 CEST
  B Britt is lid geworden.