S

Siena

Lid

Laatst actief vorig jaar

 1. vorig jaar
  di 25 sep 2018 09:49:15 CEST

  Ook heb ik nog andere vormen van inkomen in mijn leven gecreëerd, waarbij ik niet mijn uren hoef te ruilen voor een salaris, geen investering hoeft te doen en vrijblijvendheid ervaar, want er is geen contract of verplichting waar ik me aan hoef te conformeren ... ik beveel een product aan - waar ik erg enthousiast over ben en ook zelf gebruik - en als jij het ook gaat gebruiken, ontvang ik een stukje provisie. Ga jij ook aanbevelen en gaan mensen het via jou gebruiken, dan ontvang jij ook provisie en ik ook nog een stukje op 3 lagen. Afhankelijk van hoe actief je bent (bij de start-up) kun je een erg goed salaris (erbij) verdienen. Het is een heel transparant systeem, zonder addertjes onder het gras, zonder investering van geld en verkoop je zelf geen producten en hebt dus ook geen voorraad. Je hebt geen administratie, geen bedrijfsvoering en je inkomsten vallen meestal in box 3 (1,2% belasting) waar ik je ook graag meer over vertel bu-im@hotmail.com Een mooie opbouw voor een slapend (passief) inkomen.

 2. di 25 sep 2018 09:37:15 CEST

  De Mandala.... dat is een cirkel van geven en nemen. Als je heel sceptisch kijkt, dan lijkt het een piramidespel, maar dat is het niet. Het is ook niet verboden. De mandala is gebruik maken van de overvloed - welke er is in de wereld - en te verdelen onder iedereen en niet alleen naar de top (van de piramide).
  Ikzelf zit in een mandala waar ik 150 euro als gift heb ingelegd en als de mandala ronde geheel gedaan is, ontvang ik 5400 euro terug. Ook zit ik in een mandala waar ik 10 euro als gift heb ingelegd en als die geheel rond is, ontvang ik 360 euro. Je kunt zo vaak je wilt in de mandala stappen en een ronde doen en zo kun je in je levensonderhoud voorzien. Uiteraard leg ik graag meer uit, laat maar weten op bu-im@hotmail.com

 3. di 25 sep 2018 08:57:29 CEST

  Bij ons op het park wonen veel gezinnen, maar het zijn geen 'nieuwe' tiny houses, maar houten caravan/chalets van ca 30m2, dus qua afmeting absoluut een tiny house. Mocht dat ook interessant zijn, dan kan ik je daarmee wel in contact brengen.

 4. di 25 sep 2018 08:49:24 CEST
  S Siena postte in inspirerende tiny's gezocht.

  Dag Michelle, ik woon niet in een 'nieuw' tiny house, maar op een park in een 'oud' tiny house, nl. een houten caravan van ca 30m2. We hebben wel gas/water/licht en riool voorzieningen, maar zijn ons huisje steeds meer off-grid en milieuvriendelijker aan het maken. Ons huisje hebben we zo ingericht, dat we veel 'lege' ruimte hebben (we dansen graag) maar toch ook twee woonkamers hebben, zodat je afzonderlijk vrienden kunt ontvangen en in gesprek raken. Ben erg trots op ons huis en deel graag met je in woord en beeld. Wat wij als bijzonder ervaren tov een standaard huis is, dat je veel eerder naar buiten gaat. Je lijkt wel of het veel vaker mooier weer is buiten, dan dat je met een standaard huis in de gaten hebt. Groetjes Siena.

 5. wo 15 aug 2018 10:51:20 CEST
  S Siena is lid geworden.