A

Athylus

Lid

Laatst actief vorig jaar

 1. vorig jaar
  di 09 okt 2018 22:21:34 CEST
  A Athylus heeft het onderwerp gestart Introductie en visie.

  Hey allemaal! Ik ben een 24 jarige student, woonachtig in Alkmaar. Ik ben sinds mijn 22ste goed naar binnen aan het kijken, maar ook naar buiten. Filosofie zit in mijn bloed. En ook vrijheid (één van de redenen waarom ik motor rijdt). Dat is waarom ik gefascineerd ben door het tiny house fenomeen. Ik geloof niet dat geld gelukkig maakt, ik geloof dat een mens zijn diepste kern moet volgen om tot geluk te komen.

  Wat mij geluk zou opleveren is niet het standaard plan volgen... koop een huis van een paar ton, dikke schulden, trouwen en kinderen nemen waneer je vrienden dat doen, ga zo maar door. Nee, ik wil vrijheid. Dat betekent minimaal werken, het liefst op een freelance basis. Minimaal werken betekent ook minimaal vaste lasten. Het enige wat ik eigenlijk nodig heb voor mijn geluk is een woonplaats, de mogelijkheid om te sporten (dat kan overal!) en mijn hobby's uit te oefenen.

  Zojuist las ik een post van een vrouw die met haar man een stuk grond in Frankrijk had gekocht en daar een tiny house heeft. Het was mij duidelijk dat deze lui al in bezit waren van erg veel geld, maar dat ter zijde! Zij beschreef dat ze vaste lasten hadden van maar 400 euro per jaar aan internet en het terrein. Dit is precies welke richting ik op wil gaan. Uiteraard komt daar meer bij kijken zoals benzine, abonnementen voor sports, eten, e.d. Maar oke! Lijkt me wel te coveren met een 24 uurige werkweek!

  Ik ben hier erg positief over, dit is mijn doel. En dit wil ik voor iedereen, ik wil niet dat mensen schapen zijn. Als ik dit kan bereiken, kan iedereen dat. En dat zou ik graag andere willen meegeven. Echter moet ik er dan zelf eerst zijn...

  Graag hoor ik jullie gedachten hierover.

  Groeten!

 2. di 09 okt 2018 22:03:51 CEST
  A Athylus is lid geworden.