N

Nina72

Lid

Laatst actief [verborgen]

 1. 2 jaren geleden
  zo 04 jun 2017 10:10:45 CEST

  Lijkt mij een prima plan!
  Wel met het verzoek om hier op deze site ook even te vermelden dat je een mail hebt gestuurd want het komt anders missch in mijn spam en dan mis ik t...:-(
  nina200272@hotmail.com

  Dank je wel!

 2. za 03 jun 2017 18:15:52 CEST

  Ik wacht vanavond nog even af....hopelijk reageert er nog iemand. Als zondag 4 juni s morgens nog niemand heeft gereageerd ga ik er vanuit dat er geen animo voor is. Ik wil namelijk evt ook andere plannen kunnen maken voor maandag 5 juni.

 3. za 03 jun 2017 02:56:22 CEST

  Maandag 5 juni om 13.00 terras Fletcher hotel Spaarnwoude?
  Alleen is dit met het OV lastig te bereiken, dus dan moet je wel een auto hebben.
  Als iedereen over een auto kan beschikken is dat de handigste locatie denk ik.

  En als een auto een probleem is en men liever met het OV komt:
  13.00 Het Wachtlokaal, cafe / lunchroom naast het Centraal Station Haarlem.

  Of iemand moet met een betere optie komen? Liefst dicht bij OV of met auto goed bereikbaar.

  Graag jullie reactie :-)

 4. 3 jaren geleden
  do 05 jan 2017 00:01:27 CET
  N Nina72 postte in Stel je even voor.

  Hoi, ik ben Nina en ik woon in Amsterdam. Ik speel al lang met het idee om in een tiny house te gaan wonen maar zie weinig initiatieven voorbij komen in de buurt van Amsterdam. Ik wil in de regio blijven, vnl ivm werk, familie en vrienden.
  Mijn droom is een klein huisje wat meer in de natuur, misschien iets van een "farm" met bv een gezamenlijke wasmachine etc (zoals nu in Oostwolde). Helemaal off the grid kost mij denk ik iets te veel energie (vooral in de Nederlandse winters), maar iets wat er tussenin zit lijkt mij ideaal. Tevens ben ik het zat om te werken voor het betalen van mijn rekeningen en wil ik meer genieten van mijn salaris ipv zo weinig over te houden na mijn vaste lasten dat ik nauwelijks nog andere dingen kan doen. Vrijheid, dus.
  Ik ben gek op dieren en wellicht is dat met een huisje meer in de natuur ook beter te realiseren. Ik weet alleen niet zo goed waar ik moet beginnen. Ik ben alleenstaand, niet technisch onderlegd en heb niet zo veel vrije tijd. Ik denk dat krachten bundelen noodzakelijk is. Ik hoop dan ook dat ik via dit forum iets verder kom!

 5. wo 04 jan 2017 23:54:46 CET

  Super. Veel mooie initiatieven zijn er al, maar vaak ver weg van de Randstad. Ivm mijn werk wil ik toch een beetje in de buurt van Amsterdam blijven maar besef ook dat het waarschijnlijk allemaal wat duurder wordt dan elders. Helemaal off the grid hoeft van mij eerlijk gezegd niet, zo vind ik bv een toilet en warm water wel prettig. Maargoed, dat zijn dingen voor later. Om te beginnen lijkt het me zinnig om eens met z'n allen te brainstormen over de mogelijkheden. Samen staan we sterker en kunnen we meer bereiken! Wellicht eens een Gemeente benaderen bijvoorbeeld.
  Hopelijk gaat de bijeenkomst ergens in/na februari plaatsvinden want deze maand kan ik niet meer. Ik hou me aanbevolen en blijf heel graag op de hoogte van wanneer dit gaat plaatsvinden!

 6. wo 04 jan 2017 23:40:54 CET
  N Nina72 is lid geworden.