E

ErikdeWild

Lid

Laatst actief 2 jaren geleden

 1. 2 jaren geleden
  za 10 jun 2017 10:45:15 CEST
  E ErikdeWild postte in aanhanger vs landbouwvoertuig .

  Als je gaat investeren in een trailer en bouwmaterialen kan het de moeite zijn om in Tsjechië je inkopen te doen. Je bespaart hier heel veel geld mee. Vanuit de Yurt en Tiny House Enclave in Hejnice kan ik je mogelijk van dienst zijn.

 2. za 11 feb 2017 12:38:21 CET
  E ErikdeWild heeft het onderwerp gestart Idee: ervaar en probeer plek tiny houses in Hejnice, Tsjechie.

  Beste mensen,

  Ik ben betrokken bij een initiatief om op het terrein van Hotel Pension Ferdinandoff in Hejnice in Tsechië een ervaar en probeer plek te maken voor tiny houses. In het kort is het idee om mensen de gelegenheid te bieden om verschillende tiny houses te proberen voordat ze zelf tot bouw of aanschaf overgaan. We willen heel graag in contact komen met mensen die het creëren van een ervaar en probeer plek voor tiny houses een goed idee vinden en we staan open voor iedere suggestie. Zoals we het nu voor ons zien willen we in samenwerking met anderen op een voor alle betrokken partijen aantrekkelijke manier een warme en gastvrije plek maken. Wie lijkt dit een goed idee en wil de mogelijkheden om tot samenwerking te komen samen met ons verkennen? Tips en adviezen zijn ook heel welkom.

  Pension Ferdinandov is gelegen in Noord Bohemen tegen de Poolse grens op ongeveer 850 kilometer van Nederland. Het is een prachtige omgeving met bergen, beken, watervallen en bossen en een waar eldorado voor wandelaars, klimmers, fietsers en mountain bikers.

  Erik de Wild

 3. za 11 feb 2017 12:33:59 CET
  E ErikdeWild is lid geworden.