D

D Walle

Lid

Laatst actief 3 jaren geleden

 1. 3 jaren geleden
  wo 15 feb 2017 08:39:29 CET
  D D Walle heeft het onderwerp gestart Tiny wonen in gemeente Korendijk in de Hoeksche Waard.

  Hallo beste mensen, ik ben in het begin stadium en heb dus verzoek ingediend voor het uitzoeken van Tiny living in de gemeente korendijk. Ik ben op zoek naar meer mensen die intressen hebben om te wonen landelijk maar toch dicht bij de stad (Rotterdam half uur tijden).

  En wat zijn dan ook jullie visie hier op, wat voor huis wil je bouwen en komt dat dan ook overheen met off grid, waar namelijk mijn voorkeur bij ligt.
  Ik en een vriendin willen graag Tiny gaan wonen dus we zijn nog maar met zijn tweeën. Ik hoor graag van jullie uiteraard. Ook zou ik de status hiervan updaten.

 2. di 14 feb 2017 22:12:21 CET
  D D Walle postte in Stel je even voor.

  Hallo ik stel me graag voor als nieuw lid op dit forum THN, ik ben Dagmar Walle wonend in zuid-Holland op het eiland hoeksche waard. Vandaag heb ik heb goede nieuws mogen ontvangen dat mijn gemeente Korendijk de woon mogelijkheden willen bekijken over Tiny houses. Het wonen van een Tiny house kan na ca. anderhalf jaar dromen toch daadwerkelijk realiteit worden, wat een spannend en vrolijk gevoel geeft. Ik wil ook dan een beroep doen op het forum en Facebook of er meerdere zijn die met mij in de hoeksche waard gemeente korendijk willen wonen.

 3. di 14 feb 2017 22:01:51 CET
  D D Walle is lid geworden.