H

Heslin

Lid

Laatst actief 3 jaren geleden

 1. 3 jaren geleden
  do 23 feb 2017 11:42:43 CET
  H Heslin postte in Stel je even voor.

  Hoi allemaal,

  Ik ben Hester, 24 jaar oud en wonende in Amsterdam. Ik ben het zat om de hoofdprijs te betalen en woon nu nog steeds in een studentenkamer door de krappe woningnood. Ik smacht naar vrijheid, natuur en rust en ruimte. Het liefst wonen in een community a la ruigoord, met dieren en moestuin. Het lijkt me geweldig om met mensen te wonen die ook op een liefdevolle manier willen leven, maar toch een eigen fijn plekje te hebben. Door mijn werk ben ik wel gebonden aan wonen in de buurt van de randstad. (Utrecht/Amsterdam) Naast aardig wat filmpjes over tiny houses kijken op youtube ben ik nog onbekend in dit wereldje maar ik weet dat dit is hoe ik graag zou willen wonen. Ik zou graag krachten willen bundelen.

  @Ylvie Wat een tof idee! Ik ben ook groot paardenliefhebber, dus ik denk dat onze filosofie met natuurlijk omgaan met paarden/natuurlijk wonen aardig overeen zouden kunnen komen! Ik ben erg benieuwd naar de vorderingen van jullie plannen.

 2. do 23 feb 2017 11:40:15 CET

  Laten we een datum prikken voor een brainstorm, mensen kunnen mij hun email sturen in pb dan maak ik een datumprikker aan voor koffie brainstorm in Haarlem/Amsterdam.

 3. do 23 feb 2017 11:33:51 CET
  H Heslin is lid geworden.