B

breukerijs

Lid

Laatst actief 2 jaren geleden

 1. 2 jaren geleden
  za 04 mrt 2017 23:38:49 CET
  B breukerijs postte in Tiny appartementencomlex.

  Om een antwoord op de vraag van Marvin te geven: zeker is hier markt voor (tenminste één iemand ;-) Ik loop zelf tegen het 'feit' aan dat de meeste huizen mobiel zijn. M.i. is dit zeker leuk voor landen als Amerika, Scandinavië, Nieuw Zeeland, etc., waar je de ruimte hebt om op mooie afgelegen plekken te gaan staan zonder dat je direct gedoe hebt met de boswachter/ambtenaar/buren/etc.

  Nu zijn dit soort plekken er ook wel in Nederland als je goed zoekt (aan de zeedijk, Veluwe, Limburg, etc.), maar persoonlijk is dat het allemaal net niet. Ik onderschrijf zeker de filosofie van Tiny Wonen (ik heb nu 40 m2 en heb ruimte over), maar hoef zeker niet een mobiel huis. Aan de ene kant omdat ik veel outdoor materiaal heb (ski's, mountain bike, etc.), maar ook gewoon omdat ik graag in/op fietsafstand van de stad/intercity station woon.

  Een woontoren van bijv. Sustainer Homes - of bijv. het idee van Marvin - is dan ook veel meer hetgeen waar ik naar op zoek ben dan de mobiele huisjes die voorbij komen. Dus, mocht er richting Utrecht het e.e.a. in de planning staan dan houd ik me zeker aanbevolen ;-)

 2. za 04 mrt 2017 23:27:26 CET
  B breukerijs is lid geworden.