Yvette

Lid

Laatst actief vorig jaar

 1. vorig jaar
  ma 14 mei 2018 20:20:44 CEST
  Yvette postte in Tiny Houses in Heemskerk.

  Hoi Eva,

  De locatie is Rijksstraatweg 15 in Heemskerk. Een stuk grond tussen 2 huizen in. We zijn al ver in het project en hebben ook al de groep bij elkaar die daar komt wonen. Vooralsnog zijn er nog geen plekken vrij.

 2. 2 jaren geleden
  wo 22 nov 2017 18:28:39 CET
  Yvette postte in Muur in badkamer.

  Multiplex kan wel, met een waterdichte laag daarop. Ik weet niet meer hoe het heet, wat wij er op gesmeerd hebben, maar het was roze en droogde transparant op (gelukkig :P). We hebben 2 lagen gedaan.

 3. wo 22 nov 2017 18:28:29 CET

  Met tape. Het is van Kip en groen, tenminste, de tape die wij hebben gebruikt. Daarmee zit de folie ook aan de trailer vast.

 4. wo 22 nov 2017 18:19:50 CET
  Yvette postte in Tiny Houses in Heemskerk.

  Ondertussen zit de plek die de gemeente aanwijst vol. We zijn met meer huisjes dan dat er plaats is en er kunnen daarom ook geen nieuwe aanmeldingen worden aangenomen.
  Het goede nieuws is dat de gemeente wel doorzoekt naar andere plekken, hopelijk met wat meer groen en ruimte. Dat zou tof zijn.

  @MoniqueZ
  Wij hebben van de gemeente Beverwijk nauwelijks reacties op ons verzoek om informatie gekregen. Via de gemeente Heemskerk hebben we gehoord dat ze er wel mee bezig zijn, maar niet actief. Of eigenlijk dat ze nog niet zover als Heemskerk zijn, wat in mijn ogen inhoudt dat er niets gebeurt. Ze willen de gemeente Heemskerk graag volgen in de stappen die genomen zijn, aldus hun woorden.
  Wij zien dat niet zo gebeuren na de eerdere ervaringen en gaan niet verder met Beverwijk, maar het staat ieder vrij om dat anders aan te pakken.

 5. zo 27 aug 2017 10:00:00 CEST
  Yvette heeft het onderwerp gestart CPO/vereniging/iets anders?.

  Om gezamenlijk een vergunning aan te kunnen vragen voor het stukje beschikbare grond in Heemskerk, moeten we de bewoners verzamelen. We hebben 7 kanshebbers, voor 3 plaatsen.
  Wat we nu moeten uitzoeken is in welke vorm we deze groep het beste kunnen gieten? Een CPO (collectief particulier opdrachtgeverschap), een vereniging, of is er nog een andere vorm? Hoe gaan andere intiatiefgroepen dat doen, of hoe hebben ze dat gedaan?

 6. zo 27 aug 2017 09:57:11 CEST
  Yvette postte in Tiny Houses in Heemskerk.

  Hoi Joeri, we hebben al contact gehad. Heb jij nog iets gehoord van gemeente Beverwijk? Wij hebben gemerkt dat de communicatie erg moeizaam gaat. Het zou tof zijn als je daar zou kunnen staan!

  Met de gemeente Heemskerk komen we stapje voor stapje steeds verder. Het ziet er heel goed uit! We hebben veel meer aanmeldingen dan plaatsen, dus dat gaat nog lastig worden. Wie weet komt er nog een andere locatie, dat zou helemaal tof zijn.

 7. ma 21 aug 2017 14:54:14 CEST
  Yvette postte in Verwarming.

  @Vrijbuiter Hoeft niet. Laat je TH(OW) verplaatsen achter een vrachtwagen en het hele gewichtsprobleem is in 1 klap opgelost.

  Van een vrachtwagen wordt mijn trailer niet sterker. Er is dan nog steeds een gewichtsbeperking.

  @Hdekk. 400 kg klinkt al wat beter. We zijn al voorzien maar het klinkt als een optie om te overwegen voor bouwers.

 8. vr 11 aug 2017 22:49:33 CEST
  Yvette postte in Verwarming.

  @Vrijbuiter Hoezo niet? Als je die midden boven je assen zet tijdens het vervoer is er niets aan de hand.

  Wat Paul zegt. Ik zou zo'n kachel moeten inruilen voor ons dak, bij wijze van, om weer uit te komen met het gewicht.

 9. vr 11 aug 2017 22:47:39 CEST
  Yvette postte in Financiering en begroting.

  THOW zijn, mits niet vastgebouwd aan de trailer, trailers met lading volgens de wet.

 10. ma 07 aug 2017 11:36:35 CEST
  Yvette postte in Verwarming.

  Het klinkt heel efficiënt, maar ze zijn niet geschikt voor een THOW. Zo'n kachel weegt 600 kilo!
  Voor een vast huisje zou het kunnen.

Bekijk meer