D

Dominique

Lid

Laatst actief [verborgen]

 1. 2 jaren geleden
  di 25 apr 2017 18:17:01 CEST
  D Dominique postte in Stel je even voor.

  Hallo, mijn naam is Dominique en samen met mijn vriendin Imke hebben we een tijd geleden de knoop doorgehakt om ons eigen Tiny House te realiseren. Momenteel wonen we in een appartement in Breda, omgeven door parken en water. We zouden graag een tuin willen hebben, maar we hoeven hierbij niet groter te wonen en onze omgeving in te ruilen voor een standaard rijtjeshuis in een buitenwijk. Een groene omgeving en een knus, gezellig klein huisje voldoet beter aan onze wensen. Ik heb zelf een goed paar rechterhanden en ben tevens erg geïnteresseerd in de techniek welke komt kijken bij een (zelfvoorzienend) Tiny House.

  We hebben net als de meeste een website omgezet om de voortgang te volgen. Familie, vrienden en andere geïnteresseerde blijven dan toch makkelijk op de hoogte. We hebben de website ook opgezet voor een ander doel: Het is lastig om de juiste stukken informatie te vinden tussen alle forum posts en losse artikelen. Er is ook een hoop informatie welke lastig is te verifiëren (geen bron) of artikelen/posts wijden niet uit over de keuzes die ze hebben overwogen. Maar gelukkig zijn er een aantal uitzonderingen :-)
  We vinden het daarom belangrijk om de kennis die we opdoen tijdens het project ook informatief te laten zijn voor degene die na ons met de bouw van een Tiny House begint, daarom proberen we alle artikelen zoveel mogelijk uitgeschreven neer te zetten zodat iedereen precies kan zien welke keuzes we maken en waarom. Plus, we horen het hopelijk ook als we fouten maken of als er betere ideeën zijn. Je kunt ons volgen op https://lichthuysje.nl

 2. ma 24 apr 2017 12:49:43 CEST
  D Dominique is lid geworden.