P

PmmCur

Lid

Laatst actief 3 jaren geleden

 1. 3 jaren geleden
  vr 22 jul 2016 21:32:02 CEST
  P PmmCur postte in Trailerkeuze.

  sinds enige tijd heb ik op Pinterest een board "Off grid houses/tiny homes" daar staan behalve veel plaatjes ter inspiratie, ook bouwplannen op en b.v. ombouwplannen voor scheeps containers. Zoals ik elders schreef heb ik gekozen voor een container vanwege het witte-mieren-probleem op mijn huidige woonplek. PmmCur heet ik ook daar. Groet! Pam

 2. vr 22 jul 2016 21:26:31 CEST
  P PmmCur postte in Forum Feedback.

  ik heb niet zozeer de behoefte om een eerdere tekst van me te veranderen maar het zou me goed uitkomen als ik daar een nieuw bericht aan kon koppelen. Dat is wellicht teveel gevraagd van dit medium?

 3. vr 22 jul 2016 21:23:56 CEST
  P PmmCur postte in Tiny House Tiel.

  Leuk ik heb me aangemeld om lid te worden op facebook.

 4. vr 22 jul 2016 21:21:35 CEST
  P PmmCur postte in Tiny houses Limousin (F).

  Ja dat raakt aan het punt waar ik (nu op Curacao wonend) tegen aan loop: Nederland is klein en vol en daarom is er heel veel vastgelegd in regels. Ik zou het liefst ergens in een weiland met bosje gaan staan, samen met nog een stuk of wat mensen/ tiny homes op wielen. Ik merk dat ik erg terugdeins voor gemeentes/voorwaarden e.d. Ik zie me niet in een rijtje staan ergens, als op een camping met stacaravans. Vandaar eerdere ideeen over Belgie en over Portugal. SToevallig vandaag las ik 2 berichten over Frankrijk. Als land nooit aan gedacht maar de beschrijvingen spreken me zeer aan moet ik zeggen.

 5. vr 22 jul 2016 21:08:37 CEST
  P PmmCur postte in Stel je even voor.

  Hallo, ik ben Pam. Geboren op Curacao, getogen in Nederland en sinds 17 jaar weer wonend in een eigen huis op Curacao. Ben echter al jaren bezig om mn leven te versimpelen en voel me daar heel goed bij. Verhuur momenteel delen van mn huis aan studenten. Ben sinds een aantal maanden bezig mijn droom te realiseren: off grid wonen in de natuur. Gezien het witte mieren probleem bij mn huidige woning heb ik gekozen voor het werken met een shipping container en niet voor houtbouw. t Begint nu ergens op te lijken en eindelijk is er ook duidelijkheid over een definitieve plek op een heel landelijk deel van het eiland! Omdat ik echter geregeld in Nederland/Europa kom en ik, zeker in de heetste maanden, daar wil verblijven ontstond het snode plan mijn huidige woning te verkopen en nog een off grid plek te creeren. En als er geen grenzen zijn: zelfs 2. Eentje meer in de buurt van familie (die in Nederland woont) en eentje in Portugal waar nog zoveel ruimte en vrije natuur is, en het leven relatief goedkoop Ik leef nu van een bescheiden pensioentje en wat losse klussen doen en dat gaat prima. Als ik zelf niet in het off grid huisje woon wil ik het voor een klein prijsje verhuren b.v. aan mensen die van off grid willen proeven, of aan vakantievierende vrienden en bekenden. Ben erg voor simpel, eco, permacultuur, recycling, ruilcultuur e.d.

 6. vr 22 jul 2016 18:19:26 CEST
  P PmmCur is lid geworden.