M

Marc

Lid

Laatst actief 3 jaren geleden

 1. 3 jaren geleden
  zo 24 jul 2016 13:38:37 CEST
  M Marc postte in Stel je even voor.

  Hoi allemaal.

  Ik ben Via de Facebookgroep hier terecht gekomen. ik ben 32 jaar en vader van 2 kinderen en woon in Dronten. Ik ben op zoek naar een plek om te wonen waar ik niet de 30 jarige last meedraag of overgeleverd ben aan particuliere huurtarieven. Niet omdat ik perse goedkoop wil wonen maar wel in vrijheid bewuster wil leven en reizen.

  Een tijdje heb ik er aan gedacht om heel erg mobiel in een camper te gaan wonen. Hiervoor kies ik niet omdat ik voor de kids een zekere stabiele basis wil hebben wat me brengt bij het Tiny House. het leukst lijkt het me om in een woongroep o.i.d. te wonen omdat ik graag mensen om me heen heb. het plan is momenteel nog niet gesmeden maar ik streef er naar om in 2017 een eigen huisje gebouwd te hebben.

  sinds een aantal weken ben ik al lekker aan het downsizen en kom nu op een punt dat er spullen richting de kringloop gaan waar ik net iets meer moeite mee heb :). de volgende stap is een concreet ontwerp maken en te zoeken naar een mogelijke staplek. Mochten jullie tips hebben voor plekken of ontwerpers hoor ik het graag.

 2. zo 24 jul 2016 13:24:26 CEST
  M Marc is lid geworden.