M

Marlies

Lid

Laatst actief 3 maanden geleden

 1. 2 jaren geleden
  zo 28 jan 2018 13:46:45 CET
  M Marlies postte in Omgeving Epe (Veluwe).

  Ik zie dat er veel enthousiaste mensen hebben gereageerd de afgelopen maanden. Erg leuk! Maar ben ook benieuwd of de mensen die zeiden contact te hebben gehad met gemeenten, zoals @Manfred met Epe en @Laura met Apeldoorn, al verder zijn gekomen hierin. Het zou mooi zijn als we meer met elkaar communiceren hierover anders blijft het nog ieder voor zich en komen we denk ik niet verder. Dus ik hoor het graag!

  Groetjes, Marlies

 2. do 20 jul 2017 11:37:39 CEST
  M Marlies postte in Omgeving Epe (Veluwe).

  Wat leuk, al vijf mensen met hetzelfde doel in deze omgeving. Ik denk dat de eerste stap is om de wethouder van gemeente Epe te benaderen die gaat over Natuur en landschap | Milieu (waaronder duurzaamheid) | Groen en water | Kunst en cultuur. Ik ken deze man enigszins en het lijkt mij goed om eerst hem enthousiast te krijgen. En daarna de wethouder die gaat over ruimtelijke ordening en huisvesting. Ik zit alleen nog te twijfelen over hoe ik/we dit het beste kunnen aanpakken. Ik wilde hem eerst op een laagdrempelige manier alleen zien te spreken. Maar nu denk ik is het niet beter om eerst samen een goed verhaal/ plan opzetten en met meerdere mensen een afspraak regelen met hem. Zodat ze door hebben dat we het serieus menen en dingen goed hebben uitgedacht. Wat denken jullie? Wil iemand met mij dit samen gaan uitwerken? En een andere vraag, vindt iemand het leuk om samen met mij een tiny house/straatje te gaan bekijken? Ik heb deze nog niet in het echt gezien.

  Groetjes,
  Marlies Bomhof

 3. ma 05 jun 2017 14:22:28 CEST
  M Marlies heeft het onderwerp gestart Omgeving Epe (Veluwe).

  Goedendag allemaal,
  Ik zoek gelijkgestemden in de omgeving van Epe (Veluwe) om samen naar de gemeente te stappen en uit te zoeken wat de mogelijkheden hier zijn. Samen staan we sterker! Zelf ben ik echt nog in de oriënterende fase en heb ik nog geen concreet plan. Meer een droom waarbij ik meerdere Tiny Houses bij elkaar zie staan in de prachtige omgeving waar ik nu al woon. De Veluwe is toch wel (één van de) perfecte plekken om dit te realiseren. Het zou onder andere een goede oplossing zijn om alleenstaande jongeren hier te houden. Ik hoor graag van belangstellenden!
  Groetjes, Marlies

 4. ma 05 jun 2017 13:47:41 CEST
  M Marlies postte in Stel je even voor.

  Ik ben Marlies (27) wonend in Epe (Veluwe). Ik ben al lange tijd aan het nadenken wat voor mij een passende manier van wonen zou zijn als alleenstaande. Huren is veelal duur en voelt niet goed. Kopen is op één niet al te hoog salaris niet makkelijk. Weinig keus en kans dat het huis(je) echt bij mij past. Dat is vervelend hoor ik mijn omgeving zeggen, maar wel de realiteit voor iedereen. Maar daar wil ik mij eigenlijk niet bij neerleggen. Er zijn wel andere manieren, alleen deze zijn nog niet algemeen geaccepteerd door onze samenleving. Ik zou graag klein willen wonen, in een ruimte waar ik genoeg aan heb. Met spullen, waar ik genoeg aan heb. Met meer tijd en aandacht voor de belangrijke dingen in mijn leven. Familie, vrienden, muziek, creativiteit, natuur en genieten van de kleine dingen. Duurzaamheid, bewust en ecologisch leven heeft mij altijd geïnteresseerd. In hoeverre ik dat wil toepassen is nog een zoektocht. Helemaal tot het uiterste daarin gaan trekt mij niet. Het moet wel bij mij passen.

  Ook ik kwam de Tiny House movement tegen en was gelijk geïnspireerd. Alles valt daarin samen. Ik ben mij nu aan het oriënteren of het iets voor mij kan zijn. Ik weet dat het erg onzeker is of je een woonplek gaat vinden en dat dit een lang proces is. Ik vind het daarom erg dapper dat velen gewoon beginnen met bouwen. Ik weet niet of ik dat zou kunnen.
  Tot op heden kan ik niemand vinden die in de omgeving van Epe soort gelijke plannen heeft. Ik zou het super vinden als diegene zich wil melden bij mij. Dan kunnen we samen op zoektocht en dit avontuur aangaan. Groetjes en succes iedereen !

 5. zo 04 jun 2017 17:53:14 CEST
  M Marlies is lid geworden.