F

Frabon

Lid

Laatst actief 9 maanden geleden

 1. vorig jaar
  za 12 mei 2018 00:11:14 CEST
  F Frabon postte in Omgeving Wageningen.

  Hallo allemaal, leuk dat jullie geinterreseerd zijn in het wonen in een tiny-house! Ik heb iedereen die op dit bericht gereageerd heeft een privébericht gestuurd. Maar meer mensen die mee willen doen zijn altijd welkom!
  Ik heb intussen contact opgenomen met Erik Groen van ecodorp Pieter Pauw in Wageningen om te gaan kijken hoe je zo'n project kunt opzetten en wat ervaring op te doen.
  Verder staat in het nieuwe coalitieprogramma van Wageningen bij wonen punt 4. "Er komt een experimenteerplek voor moderne tiny houses." . Dus de gemeente zal vrijwel zeker gaan meewerken als wij straks plannen gaan presenteren!

  Groeten,
  Frans

 2. 2 jaren geleden
  do 26 okt 2017 21:21:07 CEST

  Hoi Emmaly,

  Ik zoek ook nog een bouwlocatie! Ik doe graag mee met het delen van een loods.

  Groeten, Frans

 3. zo 08 okt 2017 13:50:41 CEST
  F Frabon heeft het onderwerp gestart Omgeving Wageningen.

  Hallo allemaal,
  Ik wil graag in een tiny house gaan wonen in de omgeving van Wageningen. Ik ben van plan om ergens een stuk grond te kopen. Zijn er meer mensen die hiervoor belangstelling hebben? Ik hoor graag van jullie.

  Groeten,
  Frans

 4. do 27 jul 2017 16:28:53 CEST
  F Frabon postte in Stel je even voor.

  Hallo Allemaal,

  Ik heet Frans en ik ben geinterreseerd in tiny houses omdat ik geen gewone woning kan betalen. Daarnaast spreekt het me enorm aan om eenvoudig en kleinschalig te leven. Ik weet alleen nog niet zo goed hoe ik zoiets kan aanpakken. Ik weet bijvoorbeeld niet hoe ik aan een geschikte bouwkavel moet komen. Ik hoop meer te weten te komen via dit forum over hoe ik dit kan aanpakken.

  Groeten,
  Frans

 5. zo 25 jun 2017 13:20:03 CEST
  F Frabon is lid geworden.