A

Avital Latoya

Lid

Laatst actief vorig jaar

 1. 2 jaren geleden
  do 13 jul 2017 14:02:44 CEST
  A Avital Latoya postte in tiny house omgeving amsterdam/haarlem.

  Beste allen,
  Mijn naam is Avital, ik ben 26 jaar. Het zelf ontwerpen en bouwen van mijn eigen Tiny House (+/- 40 m2) voor mij en mijn zoontje is een grote droom. Als niet, mijn grootste droom. Dit het liefst in de omgeving van Amsterdam (i.v.m. familie, vrienden, werkgelegenheid). In mijn meest ideale wereld zou ik graag met andere Tiny House bewoners in een woongroep willen wonen (met moestuintje etc).

  Maar wat zijn de juiste stappen om deze droom te realiseren? Ik hoop middels deze website een stukje verder te komen in het creëren van een netwerk & kennis, om dit te kunnen waarmaken. Ik zou daarom graag bij jullie willen aanhaken en eventuele bijeenkomsten willen bijwonen.

  Groet,
  Avital

 2. do 13 jul 2017 13:53:43 CEST
  A Avital Latoya postte in Stel je even voor.

  Hallo!

  Mijn naam is Avital, ik ben 26 jaar. Momenteel ben ik aan het afstuderen voor een master aan de TU Delft en ben ik moeder van een 1-jarig jongetje!

  Als industrieel ontwerpster is mijn passie altijd uitgegaan naar duurzaamheid, het ontwerpen van ‘nuttige producten (vooral voor ontwikkelingslanden)’, en ben ik erg geïnteresseerd in circulair economy. Ik heb namelijk grote afkeer tegen de consumptiemaatschappij waarin wij leven. Daarnaast ben ik een doe-het-zelf-er in hart en heb ik het getroffen met twee ‘rechterhanden’ ;P.

  Op dit moment woon ik met mijn zoontje in een studio van 30m2 en dat bevalt me eigenlijk heel goed, beter dan gedacht. Al zou ik graag wel twee aparte slaapgelegenheden willen hebben/creëren. Alle opgeslagen spulletjes mis ik eigenlijk niet, behalve m’n juicemachine! Het is mijn visie om kinderen vanaf de jonge jaren bewuster te leren leven, hoe we goed voor onze aarde kunnen zorgen, en laten zien dat wij helemaal niet zo veel spullen nodig hebben! (Wat je goed aan leert hoef je immers later ook niet meer af te leren)

  Het zelf ontwerpen en bouwen van mijn eigen Tiny House (+/- 40 m2) voor mij en mijn zoontje is een grote droom. Als niet, mijn grootste droom. Dit het liefst een (semi-) permanente plek in de omgeving van Amsterdam (i.v.m. familie, vrienden, werkgelegenheid). In mijn meest ideale wereld zou ik graag met andere Tiny House bewoners in een woongroep willen wonen (met moestuintje etc).

  Maar wat zijn de juiste stappen om deze droom te realiseren? Ik hoop middels deze website een stukje verder te komen in het creëren van een netwerk & kennis, om dit te kunnen waarmaken.

 3. do 13 jul 2017 10:43:02 CEST
  A Avital Latoya is lid geworden.