Giedo Schijf

Lid

Laatst actief 3 jaren geleden

 1. 3 jaren geleden
  ma 01 aug 2016 15:05:16 CEST
  Giedo Schijf postte in Ontspullen.

  PROBEER EENS EEN 30 DAGEN CHALLENGE:

  Ik ben binnen mijn vrienden en familie kring bezig met een 30 dagen challenge waarbij we gaan ontspullen.
  dag 1 gooien we 1 ding het huis uit, dag 2, 2 dingen en op de 30ste dag 30 items. we zijn nu op dag 17 en het voelt heerlijk om zo op te ruimen in huis. we hebben de challenge zo ingepland dat op dag 30 er in wijk aan zee een kofferbak markt is waar we de verzamelde spullen die nog verkoopbaar zijn proberen te verkopen voordat ze definitief verwijderd worden. Ontspullen is op deze manier erg leuk en deel iedere dag je collage van "troep" dat je weg gooit.

 2. ma 01 aug 2016 14:53:37 CEST
  Giedo Schijf postte in Tiny Houses in Heemskerk.

  Hoi Yvette,

  Ik ben zelf woonachtig in Heemskerk en vind dat tiny houses wel erg interessant om eens nader te onderzoeken. ik heb nu een huurwoning maar zou graag wel een eigen huis(je) willen maar de huizenmarkt bied binnen mijn prijsklasse nou niet echt heel veel soeps. als er een mooi stukje groen is in omgeving van Heemskerk en Beverwijk waar je een tiny house neer kan zetten met een kleine investering (hypotheek) voor koop grond + een tiny house woning zou ik daar wel voor openstaan.

  Hou me maar op de hoogte als er ontwikkelingen zijn binnen de gemeente. Lage lasten en meer leef plezier wil toch iedereen.

 3. ma 01 aug 2016 14:44:52 CEST
  Giedo Schijf is lid geworden.