N

Noordwijk Klein

Lid

Laatst actief 3 jaren geleden

 1. 3 jaren geleden
  zo 20 nov 2016 10:44:39 CET
  N Noordwijk Klein postte in Verzekering.

  Hi Marjolein,
  wij moeten ook snel een verzekering gaan afsluiten aangezien de bouw al is begonnen en we al aardig wat uitgaven hebben gehad. Ben jij al wat verder gekomen bij Marnix van Bokhorst of kunnen we nog iets voor je betekenen hierin? Klopt het dat jij nu Via OOM verzekeringen iets heby lopen, ik schat in de strandhuisjesverzekering?

  Grtjs Wendy

 2. zo 07 aug 2016 15:04:03 CEST
  N Noordwijk Klein heeft het onderwerp gestart 24V of 12V wat is een goede opzet?.

  Hi,

  Ik heb ook al op de facebook account gepost. Werkt erg goed! Ik heb de volgende vraag:
  Betreft elektra? Hoe sluiten jullie dit aan. We willen rekening houden dat we off the grid kunnen wonen.
  Dus er komen Zonnepanelen op het dak, accu's etc. Ook komt er en omvormer want vor sommige elektrische apparaten hebben we gewoon 230V nodig......Maar niet voor alles. We wilen ook met laagspanning gaan werken. Alleen hor ik veel verhalen over 12V en 24V volgens mij heeft 24V voorkeur.
  Kan iemand ons adviseren wat het mest efficient is? De koelkast willen we op laagspanning. Maar ook willen we USB ingangen op sommige plekken in de muur om electronica te kunnen opladen zoals je telefoon. We willen ook dat we ons kunnen aansluiten op het net als er een stroom aanwezig is....dussss. Je ziet het een schema of welke vorm van advies zou top zijn. Alle hulp is gewaardeerd:-)

  Groeten,
  Timothy Meaker

 3. zo 07 aug 2016 09:26:20 CEST
  N Noordwijk Klein is lid geworden.