N

nathalie19966

Lid

Laatst actief 7 maanden geleden

 1. 8 maanden geleden
  do 09 mei 2019 11:57:56 CEST
  N nathalie19966 postte in Stel je even voor.

  Hallo allemaal!

  Ik ben Nathalie :). Ik woon op het moment in mijn eigen gebouwde Tiny House in Alkmaar. Nu hebben we het plan om nog een Tiny House te maken maar dan ingericht als werktuimte/praktijkruimte ipv een woning. Het gaat sowieso gebeuren en deze gaan we ook verhuren aan beginnende ondernemers. Het plan is om deze in de toekomst meer te gaan maken.

  Vind je het een leuk idee en wil je ons helpen om de tiny thuispraktijk te realiseren?
  Je kan gemakkelijk €5 of meer doneren --> www.nathaliesombroek.com/tiny-thuispraktijk/
  Alles is welkom. Ook kan je langskomen in mijn al bestaande Tiny House of kijken tijdens de bouw van de Tiny Thuispraktijk.

 2. vorig jaar
  zo 23 sep 2018 21:09:24 CEST
  N nathalie19966 postte in inspirerende tiny's gezocht.

  Hoi Michelle,

  Ik woon sinds kort in een tiny house, als je wil mag je mij ook interviewen voor je onderzoek.

  link text

  Groetjes,

  Nathalie

 3. ma 03 sep 2018 16:54:55 CEST
  N nathalie19966 postte in Stel je even voor.

  Hoi! ik had me ook nog niet helemaal voorgesteld ;)
  Ik ben Nathalie, 22 jaar en woon sinds deze maand volledig in mijn zelf gebouwde Tiny House On Wheels. Mijn huisje staat in Alkmaar op het weiland en het woont erg fijn. Het voelt groter dan ik had gedacht :). Vorig jaar december heb ik besloten om samen met mijn vader een eigen huisje te gaan bouwen. Mijn vader is erg handig en de andere optie was om te gaan huren (wat erg duur is op het moment).
  Zelf werk ik bij de bank/verzekeringskantoor en we zijn in de avonduren en de weekenden gaan bouwen. Erg veel gehad aan deze facebookgroep en veel inspiratie kunnen vinden. Afgelopen weken was het dan eindelijk zover om er in te kunnen wonen. Veel mensen zijn ook al langs geweest om te kijken en ik verbaas me over het enthousiasme.
  Ik heb recentelijk ook een instagram account aangemaakt (https://www.instagram.com/tinyhousenathalie/ ) en ben nog bezig met mijn website (www.nathaliesombroek.com ).
  Neem gerust een kijkje! :)

 4. do 22 mrt 2018 19:24:47 CET

  Haihai,

  Ik ben Nathalie, 22 jaar en ik woon in Alkmaar. Op het moment ben ik bezig om mijn eigen tiny house op wielen te bouwen. De kozijnen zitten er al in en het schiet al aardig op. Ik zou jullie wel willen helpen door een interview te doen voor jullie onderzoek. Laat het maar weten!

  Groetjes,

  Nathalie

 5. wo 21 mrt 2018 20:41:15 CET
  N nathalie19966 postte in Isolatie.

  Op het moment ben ik aan het bouwen aan mijn tiny house. Me vader en ik krijgen verschillende verhalen te horen. De ene zegt geheel overtuigd dat alles damp open moet. De andere zegt dat het beste damp dicht gemaakt kan worden.

  Wat in ieder geval vast staat:

  • Binnen: tipoply multiplex
  • Houten skeletbouw
  • protex Sponningschroot Vergrijsd Ceder

  mijn vraag is wat we het beste voor isolatiemateriaal kunnen gebruiken en of met die combinatie het beste damp open of damp dicht folie gebruikt kan worden. En is dit dan alleen aan de buitenkant of ook aan de binnenkant?

  Alvast bedankt voor je reactie.

 6. di 06 feb 2018 20:11:16 CET
  N nathalie19966 postte in Tussenstap voor studenten.

  hee Mark,

  Ik had in september aangegeven dat ik een eigen tiny house ga bouwen. Ik zal even een update geven.

  We zijn nu al best ver met de bouw. Hoop er over max een aantal maanden in te kunnen wonen. Ook ben ik erachter gekomen dat we thuis een vergunning hebben voor een minicamping. Dus ik ga eerst even bij ons de schuur staan met een mooi uitzicht. Daarna ga ik kijken of ik ergens anders kan staan met eventueel andere tiny houses.

  Ook was ik natuurlijk even gestopt met mijn studie. Eigenlijk een goede beslissing geweest. Ik heb nu namelijk een baan bij een grote werkgever met veel doorgroei mogelijkheden waar je eigenlijk een hbo studie voor afgerond moet hebben. Auto met tankpas gekregen en ik heb het erg naar mijn zin. Verdien goed en heb al een redelijk groot deel van mijn huisje zelf afbetaald en hoop voor het eind van het jaar deze volledig afbetaald te hebben.

  Dus voor nu gaat alles erg goed en wat betreft mijn tiny house schiet het al erg op. Volgende week ook nog even naar de workshop van Marjolein in Alkmaar, nu al zin in.

  heb je al een oplossing gevonden voor een studentenwoning?

  Hoor het graag!

  Groetjes,

  Nathalie

 7. 2 jaren geleden
  di 31 okt 2017 20:49:12 CET
  N nathalie19966 heeft het onderwerp gestart Bodem tiny house (ow).

  Hallo allemaal!

  Sinds kort heb ik besloten om samen met mijn vader een tiny house te bouwen. De trailer is al besteld en komt over 2 weken binnen. Deze hebben we bij vlemmix besteld en is 2,44m breed en 7,20m lang. Nu willen we materialen voor de bodem bestellen en willen even weten wat jullie van onze bodem vinden (eventueel nog tips).

  we beginnen met betonplex, dan balken van vuurhout met isolatie ertussen (2 lagen tempex eps), daarop OSB-3 platen, dan een ondervloer en laminaat erboven.

  We vroegen ons af waar we het beste miofol (tussen OSB?) kunnen plaatsen en of we beter dampwerend of dampkerend kunnen nemen. Alvast bedankt!

 8. do 28 sep 2017 21:54:28 CEST
  N nathalie19966 postte in Tussenstap voor studenten.

  Hee Mark,

  Ik zit in dezelfde situatie. ik volg een studie, heb een sport en een bijbaantje waarbij ik niet vel geld verdien met maar 2 dagen per week. Toch wil ik heel erg graag op mezelf wonen. huren zou ik op zich wel redden alleen dat kost wel erg veel geld en je bouwt niks op. Dus nu heb ik besloten om mijn studie op pauze te zetten, zoveel mogelijk te werken dit jaar om mijn ouders terug te betalen voor het geld dat ze me lenen om mijn tiny house te realiseren. Naast werken ben ik van plan samen met mijn vader er zelf een te bouwen. Ons ontwerp is klaar en deze week gaan we de trailer bestellen. Als die binnen is kunnen we beginnen met bouwen.

  Ik heb dan misschien vertraging met mijn studie maar ja dan woon ik wel op mezelf zonder onnodige kosten uit te geven aan huur.

 9. do 14 sep 2017 15:10:48 CEST
  N nathalie19966 is lid geworden.