R

Rathwulven

Lid

Laatst actief 2 jaren geleden

 1. 2 jaren geleden
  di 26 sep 2017 23:56:23 CEST
  R Rathwulven heeft het onderwerp gestart Hoe goedkoop grond kopen/huren?.

  Hallo samen,

  ik ben ook van plan om een TH te realiseren en vraag mij af of jullie tips hebben voor hoe je goedkoop bij een klein stukje grond kan komen. Misschien wil iemand wat ervaring met mij delen?

  Mijn TH hoeft niet mobiel te zijn - ik heb daarom recent contact gezocht met o.a. de gemeente, met volkstuin-verenigingen, en meer. Het idee was om via hun bij grond te komen waar een TH zou kunnen staan. Wat mij betreft huur ik ook graag een stuk tuin/grond, sommige verenigingen vragen er maar slechts EUR 100,- per jaar.

  De vraag is dan of dat wel mag, bouwen op zo'n stuk grond. Tegen tuinhuisjes heeft er nauwelijks iemand wat, maar als je dan wel aan geeft dat je een woonhuis wil realiseren, komt er toch best wat kritiek op je af.

  Heeft iemand soortgelijke ervaringen gehad en heeft hier feedback/tips/commentaar op?

  Alvast bedankt!

 2. di 26 sep 2017 23:41:20 CEST
  R Rathwulven postte in Stel je even voor.

  Hoi,

  ik ben Ralf uit Groningen. Mijn doel is om binnen de komende twee jaar een stap te nemen uit het vicieuze circeltje van huurovereenkomsten, materialisme etc. Graag wil ik een klein huisje ontwerpen en bouwen wat in zijn geheel autonoom met water, electriciteit etc. kan worden voorzien.

 3. di 26 sep 2017 23:33:36 CEST
  R Rathwulven is lid geworden.