Z

Zen

Lid

Laatst actief 2 jaren geleden

 1. 2 jaren geleden
  vr 06 okt 2017 12:19:44 CEST

  Hi Stefan,

  Zou je mij een mailtje kunnen sturen? Dan kan ik wat dieper op het project ingaan. Wie weet kunnen we iets voor je betekenen.

 2. do 05 okt 2017 16:51:44 CEST
  Z Zen heeft het onderwerp gestart Gezocht: tiny house liefhebbers voor docuserie.

  Hi allen,

  Mijn naam is Zen en ik ben werkzaam als schrijver/regisseur. Samen met een van de grote banken van Nederland ben ik bezig met het maken van een korte documentaire waarin onderzoek gedaan wordt naar de duurzaamheid van tiny houses op langere termijn.

  Hiervoor zijn wij opzoek naar mensen die plannen hebben om in een tiny house te gaan wonen en nog aan het begin van dit traject staan. Samen met hen willen we uiteenlopende professionals bezoeken die hen verder op weg kunnen helpen, hun plannen onder de loep nemen en hen informeren over het hebben van een tiny house in de toekomst.

  Ook willen we onderzoeken wat de (nieuwe) mogelijkheden zijn voor het krijgen van een hypotheek voor een tiny house.

  Aan het eind van het project heb je een mooi videodocument van de start van jouw tiny house en ontzettend veel nieuwe en bruikbare kennis over de bouw.

  Interesse? Of wil je meer info over dit project; stuur dan een mailtje naar zen@bigshots.nl

  Hopelijk spreken we elkaar gauw! :)

 3. do 05 okt 2017 15:54:42 CEST
  Z Zen postte in Omgeving Epe (Veluwe).

  Hoi iedereen,

  Wat leuk om zoveel tiny house lovers bij elkaar te treffen! Mijn naam is Zen en ik doe voor een videoproject onderzoek naar de duurzaamheid van tiny houses op langere termijn. Daarvoor ben ik op zoek naar kandidaten die het leuk vinden om hun plannen voor een tiny house onder de loep te nemen met professionals om te kijken wat het hebben van een tiny house betekent voor de toekomst. Ook willen we onderzoeken wat de (nieuwe) mogelijkheden zijn voor het krijgen van een hypotheek voor een tiny house. Interesse? Of wil je meer info over dit project; stuur dan een mailtje naar zen@bigshots.nl Hopelijk spreken we elkaar gauw! :)

 4. do 05 okt 2017 15:38:41 CEST
  Z Zen is lid geworden.