F

frankevast

Lid

Laatst actief 3 jaren geleden

 1. 3 jaren geleden
  ma 22 aug 2016 23:10:22 CEST
  F frankevast postte in Waarde behoud of opbouw tiny house.

  Waarde is een betrekkelijk begrip... De markt bepaalt wat iets- of het nu een auto of een huis(je) is, dat maakt niet uit - waard is; vraag en aanbod zijn in eerste instantie bepalende factoren. Daarna: kwaliteit van het gebouwde, kosten van het gebruik (energie- of energieneutraal bijv) en de staat van onderhoud. M.a.w. aandacht voor die aspecten is héél belangrijk als je wilt dat ook je investering duurzaam is :-).

 2. ma 22 aug 2016 22:34:41 CEST
  F frankevast postte in Stel je even voor.

  Hi all...

  Ik ben Frank en 65 plusser, op dit moment alleenstaand met een partner in het buitenland. Ik leef in Utrecht, dat bevalt me uitstekend maar door mijn verblijf in het buitenland zoek ik een betaalbare en efficiënte woonoplossing. Vanuit mijn vastgoed-achtergrond heb ik een concept ontwikkeld dat een efficiënt gebruik van woonruimte (duurzaam, flexibel, energieneutraal e.d.) als uitgangspunt heeft. Dat concept is ook heel goed toe te passen op klein wonen.
  Onze wetgeving werpt allerlei, soms onbegrijpelijke, belemmeringen op om 'te wonen zoals je dat zelf wilt'. Ik zoek jonge en enthousiaste partners (websitebouw, crowdfunding, marketing ed) om het concept verder uit te werken.
  Veel initiatieven gaan uit van vrijstaande bouw.... mijn focus is vooral op het realiseren van gestapelde tiny's.

  Ik hoop hier draagvlak te vinden en een 'gezamenlijk' vertrekpunt voor een mooi concept.

 3. ma 22 aug 2016 22:20:25 CEST
  F frankevast is lid geworden.