J

Jelle

Lid

Laatst actief 2 jaren geleden

 1. 2 jaren geleden
  vr 05 jan 2018 20:53:51 CET
  J Jelle postte in Wie gaat er mee naar Portugal?.

  Goeie dag allemaal.
  Mijn vrouw en ik zijn ook erg serieus opzoek naar mensen die een project, zoals meerdere hierboven hebben omschreven, op te starten. Na een jaar rond te hebben gereisd hebben we de smaak te pakken. we willen graag iets opbouwen in het buitenland. Een mooie plek vinden en bouwen aan ons leven. Vrij wonen in de natuur. We hebben drie kinderen van 5,2 en 3weken oud.
  En die willen we zelf onderwijzen. Een vette natuurcamping beginnen met boomhutten, yurts, pipowagens etc en dan eigen groente verbouwen en koken voor de gasten, is een idee. Ik ben technisch aangelegd en werk al 25 jaar met kinderen dus een opvang voor de camping bezoekers is ook een idee. Mijn vrouw is kok en heeft 10 jaar een eigen restaurant gehad dus een eetgelegenheid is ook een dikke optie. Ze heeft ook een opleiding tot yogadocent gevolgd en heeft een shihatsu diploma. Ook weer mogelijkheden om in te zetten.
  Elders werken is een ander plan of werk vinden op afstand. Wij staan nog helemaal open voor ideeen. Ik kan nl nog wel even verder gaan met de ideeen stroom. We zouden graag in contact komen met mensen met het zelfde idee. Niet geschoten is sowieso mis vandaar dit bericht. Ik las sanne’s spontane bericht van 2 jaar terug en dacht hoppa gelijk een bericht plaatsen en maar zien of er een connectie is. Mijn mailadress is jelle11577@gmail.com dus mail me als je wil. Tips zijn ook altijd welkom. O ja en voor ons ligt het ook nog open waar we dit precies willen doen. Frankrijk italie portugal maakt ons niks uit als het maar langer zomer is en korter winter en als er maar natuur is.
  Hopelijk tot ooit.

 2. vr 05 jan 2018 20:31:04 CET
  J Jelle is lid geworden.