Matje

Lid

Laatst actief 2 jaren geleden

 1. 2 jaren geleden
  zo 07 jan 2018 15:24:39 CET
  Matje postte in Stel je even voor.

  Hallo allemaal! Jullie lijken me gezellige nette mensen. Ik krijg niet de indruk dat hier alleen maar luide agressieve zigeuners rondhangen. Ja ik durf mensen in te delen in stereotypen, schokkend. Zelf ben ik introvert maar zeker niet verlegen. Dwz dat ik durf te zeggen wat ik denk maar graag op mezelf ben. Ik ben 27 jaar, ICT'er en woon al een tijd zelfstandig in een studio in Eindhoven. Een hobby van me is wildkamperen en heb al vaak ervaren hoe hard maar uitdagend de natuur kan zijn.

  Toch wil ik graag in de natuur verblijven met de luxe van een klein gebouwtje, container, camper of caravan. Een lokatie met voornamelijk bomen om mij heen ipv andere woningen geeft me vrijheidsgevoel. De grootste uitdaging: de legaliteit daarvan. Lijkt me onmogelijk in Nederland want gemeenten zullen iedereen wel op een klein kluitje willen gooien. Lees: een woonwagenkamp creëren. Maar ik word graag hierin fout bewezen!

  Als het mogelijk is om ergens een stukje grond te kopen en daar legaal permanent iets kleins op te zetten "wat niet voldoet aan het bouwbesluit", maar waar je je wel mag inschrijven, stuur me dan aub een bericht <3

 2. zo 07 jan 2018 14:52:02 CET
  Matje is lid geworden.